Giriş Kayıt
Noah Timan

Noah Timan


Sesler

Noah Timan, sesler. Şüpheli Şahıs (2011), Canterbury's Law (2008), Captain Mike Across America (2007), The Château (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler    

Sessiz Ev
2011 Korku Sesler 5.3 19,298

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Sesler 8.5 138,605

Kazananlar Kulübü
2011 Komedi Sesler 7.2 49,416
2011 Aksiyon Sesler 6.8 165,758

Satılık Ruh
2010 Korku Sesler 4.8 17,179
2010 Komedi Sesler 7.1 115,137

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sesler 6.1 132,494

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Sesler 6.3 156,852
2010 Dram Sesler 6.3 9,067

Yeni Başlangıçlar
2010 Dram Sesler 7.0 20,623

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 152,620

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Sesler 7.2 52,289
2009 Komedi Sesler 8.3 101,200

Özgür Woodstock
2009 Komedi Sesler 6.7 25,409

Bir Köpek Yılı
2009 Komedi Sesler 6.1 2,147
2008 Dram Sesler 8.4 190,516

Hırçın Sevgilim
2008 Komedi Sesler 6.3 17,907
2008 Komedi Sesler 6.4 15,239
2008 Dram Sesler 6.5 529

Anamorf
2007 Suç Sesler 5.5 8,128

Anestezi
2007 Suç Sesler 6.5 65,909
2007 Dram Sesler 6.6 954
2007 Belgesel Sesler 5.3 2,273

Bebek Bakıcıları
2007 Dram Sesler 5.7 9,115

Brooklyn Kanunları
2007 Suç Sesler 6.4 5,075
2007 Komedi Sesler 8.0 1,245
2007 Komedi Sesler 8.6 46,039
2006 Dram Sesler 6.7 1,176

Gecenin Sesi
2006 Suç Sesler 5.9 13,181
2005 Biyografi Sesler 7.4 107,344

Seksi Bettie Page
2005 Biyografi Sesler 6.6 9,319

Babamın Mektupları
2005 Komedi Sesler 6.4 7,273

Tatlı Cadı
2005 Komedi Sesler 4.8 61,041
2005 Komedi Sesler 6.7 4,236

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Sesler 4.4 1,209
2005 Komedi Sesler 6.0 7,136

Sevgiyi Ararken
2004 Komedi Sesler 7.5 7,854
2004 Dram Sesler 4.5 2,933

Hayali Kahramanlar
2004 Komedi Sesler 7.3 8,746
2003 Dram Sesler 6.1 2,827

Victor'un Uyanışı
2002 Dram Sesler 7.2 4,778

Çarpışma
2002 Dram Sesler 6.5 60,121
2002 Dram Sesler 5.3 278

Süper Emici
2002 Komedi Sesler 4.5 811
2001 Dram Sesler 6.4 3,426
2001 Komedi Sesler 5.4 483
2001 Komedi Sesler 5.4 667
2000 Suç Sesler 4.6 270
2000 Korku Sesler 6.5 2,640

Sıcak Servis
2000 Komedi Sesler 6.2 347
2000 Dram Sesler 5.7 1,504

Hoş Kaza
2000 Komedi Sesler 7.3 8,450
2000 Dram Sesler 6.0 8,320
1999 Aksiyon Sesler 7.9 7,833
1999 Suç Sesler 6.1 3,911
1998 Dram Sesler 5.9 189
1998 Dram Sesler 6.2 490
1998 Dram Sesler 6.7 8,491
1997 Komedi Sesler 6.8 1,423
1996 Komedi Sesler 6.2 674
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017