Giriş Kayıt
Noah Timan

Noah Timan


Sesler

Noah Timan, sesler. Şüpheli Şahıs (2011), Canterbury's Law (2008), Captain Mike Across America (2007), The Château (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 8.2 10,586

Sessiz Ev
2011 Korku Sesler 5.3 19,673

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Sesler 8.5 142,707

Kazananlar Kulübü
2011 Komedi Sesler 7.2 49,416
2011 Aksiyon Sesler 6.8 168,759

Satılık Ruh
2010 Korku Sesler 4.8 17,399
2010 Komedi Sesler 7.1 117,434

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sesler 6.1 135,497

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Sesler 6.3 159,844

Kasabadaki Sır
2010 Dram Sesler 6.3 9,361

Yeni Başlangıçlar
2010 Dram Sesler 7.0 20,623

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 158,147

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Sesler 7.1 53,102
2009 Komedi Sesler 8.3 103,566

Özgür Woodstock
2009 Komedi Sesler 6.7 25,827

Bir Köpek Yılı
2009 Komedi Sesler 6.1 2,147
2008 Dram Sesler 8.4 194,899

Hırçın Sevgilim
2008 Komedi Sesler 6.3 17,907
2008 Komedi Sesler 6.4 15,660
2008 Dram Sesler 6.5 529

Anamorf
2007 Suç Sesler 5.5 8,128

Anestezi
2007 Suç Sesler 6.5 66,973
2007 Dram Sesler 6.6 954
2007 Belgesel Sesler 5.3 2,273

Bebek Bakıcıları
2007 Dram Sesler 5.7 9,401

Brooklyn Kanunları
2007 Suç Sesler 6.4 5,075
2007 Komedi Sesler 8.0 1,245
2007 Komedi Sesler 8.6 47,456
2006 Dram Sesler 6.7 1,176

Gecenin Sesi
2006 Suç Sesler 5.9 13,181
2005 Biyografi Sesler 7.4 109,932

Seksi Bettie Page
2005 Biyografi Sesler 6.6 9,402

Babamın Mektupları
2005 Komedi Sesler 6.4 7,273

Tatlı Cadı
2005 Komedi Sesler 4.8 62,166
2005 Komedi Sesler 6.7 4,236

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Sesler 4.4 1,209
2005 Komedi Sesler 6.1 7,244

Sevgiyi Ararken
2004 Komedi Sesler 7.5 7,854
2004 Dram Sesler 4.5 3,002

Hayali Kahramanlar
2004 Komedi Sesler 7.3 8,746
2003 Dram Sesler 6.1 2,827

Victor'un Uyanışı
2002 Dram Sesler 7.2 4,778

Çarpışma
2002 Dram Sesler 6.5 60,669
2002 Dram Sesler 5.3 278

Süper Emici
2002 Komedi Sesler 4.5 811
2001 Dram Sesler 6.4 3,426
2001 Komedi Sesler 5.4 483
2001 Komedi Sesler 5.4 667
2000 Suç Sesler 4.6 270
2000 Korku Sesler 6.5 2,640

Sıcak Servis
2000 Komedi Sesler 6.2 347
2000 Dram Sesler 5.7 1,504

Hoş Kaza
2000 Komedi Sesler 7.3 8,450
2000 Dram Sesler 6.0 8,320
1999 Aksiyon Sesler 7.9 7,953
1999 Suç Sesler 6.1 3,911
1998 Dram Sesler 5.9 189
1998 Dram Sesler 6.2 490
1998 Dram Sesler 6.7 8,491
1997 Komedi Sesler 6.8 1,423
1996 Komedi Sesler 6.2 674
1995 Dram Sesler 5.2 305
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,828) Blade Runner 2049 (3,518) Jigsaw (2,640) Last Flag Flying (2,433) The Man from Earth: Holocene (2,413) Geostorm (2,378) The Open House (1,345) Dunkirk (1,187) The Foreigner (1,052) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,128) Black Mirror (5,645) Supernatural (4,717) The Big Bang Theory (4,057) Shameless (2,658) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,572) The Blacklist (2,230) The Flash (1,915) The X Files (1,894) Knightfall (1,483)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018