Giriş Kayıt
Jon Tilton

Jon Tilton


Kameraman

Jon Tilton, kameraman. (2002) Kaçıklar Üniversitesi (2002), (1993) Sokak Arkadaşları (1993), (1986) Kazanma Arzusu (1986), (1983) Kujo (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 230,117
2010 Dram Kameraman 6.2 59,364

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Kameraman 4.6 49,777

Yol Muhabbeti
2008 Macera Kameraman 4.4 1,913

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Kameraman 6.4 95,195
2002 Dram Kameraman 6.5 270
2001 Komedi Kameraman 6.7 441

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Kameraman 6.7 29,139

Karga 3
2000 Aksiyon Kameraman 5.0 9,711

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Kameraman 7.3 133,237
1999 Gerilim Kameraman    

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Kameraman 6.6 35,359
1997 Aksiyon Kameraman 6.8 245,984
1997 Komedi Kameraman 4.7 8,092
1995 Komedi Kameraman 6.1 1,774

Sokak Arkadaşları
1993 Komedi Kameraman 7.8 66,497

Kazanma Arzusu
1986 Dram Kameraman 7.6 37,747
1985 Dram Kameraman 7.2 652

Kujo
1983 Korku Kameraman 6.0 31,713
1980 Macera Kameraman 7.0 787
Dizi Altyazıları
Westworld (9,591) The Flash (3,295) La casa de papel (3,081) The 100 (2,919) Legion (2,653) Fear the Walking Dead (1,930) Supernatural (1,929) Krypton (1,777) Into the Badlands (1,761) The Big Bang Theory (1,425)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018