Giriş Kayıt
Jon Tilton

Jon Tilton


Kameraman

Jon Tilton, kameraman. (2002) Kaçıklar Üniversitesi (2002), (1993) Sokak Arkadaşları (1993), (1986) Kazanma Arzusu (1986), (1983) Kujo (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 224,650
2010 Dram Kameraman 6.2 57,404

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Kameraman 4.6 47,652

Yol Muhabbeti
2008 Macera Kameraman 4.4 1,913

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Kameraman 6.4 93,399
2002 Dram Kameraman 6.5 270
2001 Komedi Kameraman 6.7 441

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Kameraman 6.7 28,407

Karga 3
2000 Aksiyon Kameraman 5.0 8,933

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Kameraman 7.3 130,312
1999 Gerilim Kameraman    

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Kameraman 6.6 34,310
1997 Aksiyon Kameraman 6.8 239,865
1997 Komedi Kameraman 4.7 8,092
1995 Komedi Kameraman 6.1 1,774

Sokak Arkadaşları
1993 Komedi Kameraman 7.8 63,531

Kazanma Arzusu
1986 Dram Kameraman 7.6 36,467
1985 Dram Kameraman 7.2 652

Kujo
1983 Korku Kameraman 6.0 30,437
1980 Macera Kameraman 7.0 787
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017