Giriş Kayıt
Lisa Tilney

Lisa Tilney


Kostümcü

Lisa Tilney, kostümcü. Dice (2016), Jem and the Holograms (2015), Doubt (2017), Sun Records (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 7.7 684
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.3 1,639
2016 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 1,426
2015 Macera Kostüm Bölümü 4.1 6,115
2015 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 258
Dizi Altyazıları
Westworld (18,418) La casa de papel (4,236) Supernatural (3,554) Into the Badlands (2,598) Krypton (2,372) Gotham (2,313) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,277) The Big Bang Theory (1,937) The 100 (1,793) Arrow (1,780)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018