Giriş Kayıt
Lisa Tilney

Lisa Tilney


Kostümcü

Lisa Tilney, kostümcü. Dice (2016), Jem and the Holograms (2015), Doubt (2017), Sun Records (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 7.7 684
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.3 1,596
2016 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 1,426
2015 Macera Kostüm Bölümü 4.1 5,922
2015 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 258
Dizi Altyazıları
La casa de papel (27,711) Vikings (2,729) Black Mirror (2,535) Counterpart (2,111) Bron/Broen (1,899) Legends of Tomorrow (1,570) Supernatural (1,235) Altered Carbon (1,143) The Alienist (1,085) Blindspot (959)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018