Giriş Kayıt
Lisa Tilney

Lisa Tilney


Kostümcü

Lisa Tilney, kostümcü. Dice (2016), Jem and the Holograms (2015), Doubt (2017), Sun Records (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 7.7 676
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.4 1,383
2016 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 1,135
2015 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 258
2015 Macera Kostüm Bölümü 4.1 5,561
Film Altyazıları
Baywatch (14,378) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,472) Security (2,875) Dunkirk (2,231) Dangal (2,229) Lady Macbeth (2,086) 6 Days (1,750) Wakefield (1,715) King Arthur: Legend of the Sword (1,403) Alien: Covenant (1,114)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,380) The Defenders (8,329) Rick and Morty (2,879) Suits (1,846) The Sinner (1,606) Mr. Mercedes (1,592) The Strain (1,490) Breaking Bad (1,085) Fargo (1,081) The Mist (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017