Giriş Kayıt
Marisa Tilly

Marisa Tilly


Makyaj

Marisa Tilly, makyaj. Cassandra Geçidi (1976), Schock (1977), Şeytan'ın Cinayetleri (1973), Malenka (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vurgun
1978 Komedi Makyaj 5.4 263
1977 Korku Makyaj 6.3 2,326

Cassandra Geçidi
1976 Dram Makyaj 6.4 5,879
1976 Makyaj 4.7 168
1975 Makyaj 5.7 16

Şeytan'ın Cinayetleri
1973 Korku Makyaj 5.9 724

Dişi örümcegin pençesinde
1971 Korku Makyaj 5.7 432
1969 Korku Makyaj 4.3 601
1967 Macera Makyaj 5.1 57
1967 Macera Makyaj 4.9 47
1962 Komedi Makyaj 4.2 38

Füzeler Çarpışıyor
1961 Bilim-Kurgu Makyaj 4.3 511
Dizi Altyazıları
Vikings (9,183) Supernatural (3,968) Mr. Robot (3,805) Game of Thrones (3,271) The Big Bang Theory (3,233) Gotham (3,008) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,859) Shameless (2,856) Arrow (2,790) The Flash (1,898)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017