Giriş Kayıt
Gérard Tilly

Gérard Tilly


Sesler

Gérard Tilly, sesler. Bir Vampir İçin Ağıt (1971), Çatıların Çocuğu (1990), Lèvres de sang (1975), Duvar (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çatıların Çocuğu
1990 Dram Sesler 6.9 896
1983 Dram Sesler 8.0 3,031
1978 Komedi Sesler 4.9 24
1975 Korku Sesler 6.1 937
1975 Dram Sesler 6.1 12

Bir Vampir İçin Ağıt
1971 Korku Sesler 5.6 1,168
Dizi Altyazıları
Vikings (6,372) Shameless (3,834) Game of Thrones (3,081) Mr. Robot (2,968) Supernatural (2,750) The Big Bang Theory (2,210) Arrow (2,200) Outlander (1,927) Gotham (1,792) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017