Giriş Kayıt
Charis Tillson

Charis Tillson


Kostümcü

Charis Tillson, kostümcü. Hideaway (1995), Big Bully (1996), Bay Rice'in Sırrı (2000), (2005) Kirli Para (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Köpek
2010 Komedi Kostüm Bölümü 4.2 11,459

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.8 39,843

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.7 99,459

Kirli Para
2005 Dram Kostüm Bölümü 6.2 37,737

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Kostüm Bölümü 6.6 5,527

Ben, Robot
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 420,004

İtalya'da Aşk
2003 Macera Kostüm Bölümü 5.4 29,881

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Kostüm Bölümü 5.8 532
1999 Dram Kostüm Bölümü    

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Kostüm Bölümü 3.8 8,249

Bin Yılın Sporu
1998 Aksiyon Kostüm Bölümü    
1996 Komedi Kostüm Bölümü 4.5 3,764
1995 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 5,167
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017