Giriş Kayıt
Charis Tillson

Charis Tillson


Kostümcü

Charis Tillson, kostümcü. Hideaway (1995), Big Bully (1996), Bay Rice'in Sırrı (2000), (2005) Kirli Para (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Köpek
2010 Komedi Kostüm Bölümü 4.2 11,459

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.8 39,536

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.7 97,598

Kirli Para
2005 Dram Kostüm Bölümü 6.2 37,737

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Kostüm Bölümü 6.6 5,527

Ben, Robot
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 412,819

İtalya'da Aşk
2003 Macera Kostüm Bölümü 5.4 29,330

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Kostüm Bölümü 5.8 532
1999 Dram Kostüm Bölümü    

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Kostüm Bölümü 3.8 8,249

Bin Yılın Sporu
1998 Aksiyon Kostüm Bölümü    
1996 Komedi Kostüm Bölümü 4.5 3,764
1995 Fantastik Kostüm Bölümü 5.3 5,167
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017