Giriş Kayıt
Angela Tillson

Angela Tillson


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Angela Tillson, casting, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni    

Senden Bana Kalan
2011 Komedi 0 7.3 210,877

Sonsuz Aşk
2002 Dram Casting 6.1 32,649

Savaşın Sonu
2001 Dram Casting 7.1 8,887

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Çeşitli 5.8 63,006

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 295,958

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 93,895

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Çeşitli 5.8 14,570
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017