Giriş Kayıt
Angela Tillson

Angela Tillson


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Angela Tillson, casting, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni 2.9 2,732

Senden Bana Kalan
2011 Komedi 0 7.3 214,683

Sonsuz Aşk
2002 Dram Casting 6.1 33,286

Savaşın Sonu
2001 Dram Casting 7.1 8,887

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Çeşitli 5.8 64,508

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 307,766

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 96,058

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Çeşitli 5.8 14,570
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017