Giriş Kayıt
Angela Tillson

Angela Tillson


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Angela Tillson, casting, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni 2.9 2,732

Senden Bana Kalan
2011 Komedi 0 7.3 217,622

Sonsuz Aşk
2002 Dram Casting 6.1 33,820

Savaşın Sonu
2001 Dram Casting 7.1 8,887

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Çeşitli 5.8 65,714

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 317,261

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 97,534

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Çeşitli 5.8 14,570
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018