Giriş Kayıt
Angela Tillson

Angela Tillson


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Angela Tillson, casting, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Korku Oyuncu Yönetmeni    

Senden Bana Kalan
2011 Komedi 0 7.3 211,343

Sonsuz Aşk
2002 Dram Casting 6.1 32,649

Savaşın Sonu
2001 Dram Casting 7.1 8,887

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Çeşitli 5.8 63,203

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 297,614

Tehdit
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 94,161

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Çeşitli 5.8 14,570
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017