Giriş Kayıt
John Michael Tillotson

John Michael Tillotson


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

John Michael Tillotson, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.5 12,203
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 19,830
2006 Dram Sanat Bölümü 7.0 39,488

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Sanat Bölümü 6.8 93,141

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Sanat Bölümü 4.8 40,224

Gelinim Olur Musun?
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.2 18,510

Başkanın Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.0 18,957

Polly Gelince
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 114,437

Aşka Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 36,088

Kural Ötesi
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.7 46,589
2000 Komedi Sanat Bölümü 8.7 79,313
1998 Suç Sanat Bölümü 6.5 3,045
1997 Komedi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
4.1 109
1994 Romantik Set Dekoratörü    
1994 Romantik Set Dekoratörü    
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018