Giriş Kayıt
John Michael Tillotson

John Michael Tillotson


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

John Michael Tillotson, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.6 11,230
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 19,192
2006 Dram Sanat Bölümü 7.0 38,724

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Sanat Bölümü 6.8 88,795

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Sanat Bölümü 4.8 37,843

Gelinim Olur Musun?
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.2 17,803

Başkanın Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.0 17,753

Polly Gelince
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 109,769

Aşka Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 34,126

Kural Ötesi
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.7 45,280
2000 Komedi Sanat Bölümü 8.7 70,638
1998 Suç Sanat Bölümü 6.5 3,045
1997 Komedi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
4.1 109
1994 Romantik Set Dekoratörü    
1994 Romantik Set Dekoratörü    
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017