Giriş Kayıt
John Michael Tillotson

John Michael Tillotson


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

John Michael Tillotson, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.6 11,393
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 19,288
2006 Dram Sanat Bölümü 7.0 38,865

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Sanat Bölümü 6.8 89,505

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Sanat Bölümü 4.8 38,179

Gelinim Olur Musun?
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.2 17,803

Başkanın Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.0 17,949

Polly Gelince
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 110,416

Aşka Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 34,151

Kural Ötesi
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.7 45,477
2000 Komedi Sanat Bölümü 8.7 71,507
1998 Suç Sanat Bölümü 6.5 3,045
1997 Komedi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
4.1 109
1994 Romantik Set Dekoratörü    
1994 Romantik Set Dekoratörü    
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017