Giriş Kayıt
John Michael Tillotson

John Michael Tillotson


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

John Michael Tillotson, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.5 12,311
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 19,909
2006 Dram Sanat Bölümü 7.0 39,530

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Sanat Bölümü 6.8 93,630

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Sanat Bölümü 4.8 40,488

Gelinim Olur Musun?
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.2 18,518

Başkanın Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.0 19,068

Polly Gelince
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 114,973

Aşka Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 36,338

Kural Ötesi
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.7 46,729
2000 Komedi Sanat Bölümü 8.7 80,170
1998 Suç Sanat Bölümü 6.5 3,045
1997 Komedi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
4.1 109
1994 Romantik Set Dekoratörü    
1994 Romantik Set Dekoratörü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018