Giriş Kayıt
Timothy Tillman

Timothy Tillman


Kameraman

Timothy Tillman, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Kameraman 8.1 145,506

Ocean's 11
2001 Suç Kameraman 7.8 451,566
2001 Aksiyon Kameraman 8.4 159,318

Para Konuşur
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 24,381
1997 Aksiyon Kameraman 2.8 9,495
1997 Komedi Kameraman 5.3 8,280
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018