Giriş Kayıt
Marilyn J. Tillman

Marilyn J. Tillman


Marilyn J. Tillman, (1989) Çılgın Aile (1989), (1991) Problem Çocuk 2 (1991), (1993) Matinee (1993), (1995) Night of the Running Man (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Çeşitli 6.0 934
1993 Komedi Çeşitli 6.8 7,050

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Çeşitli 5.8 38,017

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Çeşitli 4.5 17,381

Çılgın Aile
1989 Komedi Çeşitli 7.0 36,841
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017