Giriş Kayıt
Marilyn J. Tillman

Marilyn J. Tillman


Marilyn J. Tillman, (1989) Çılgın Aile (1989), (1991) Problem Çocuk 2 (1991), (1993) Matinee (1993), (1995) Night of the Running Man (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Çeşitli 6.0 934
1993 Komedi Çeşitli 6.8 7,050

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Çeşitli 5.9 40,445

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Çeşitli 4.6 18,318

Çılgın Aile
1989 Komedi Çeşitli 7.0 39,065
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018