Giriş Kayıt
Kimberly A. Tillman

Kimberly A. Tillman


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Kimberly A. Tillman, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Savaş Gemisi: Hedef Dünya (2012), Vahşi Şeyler (1998), Cougar Town (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 6,319

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.3 41,621
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 24,726
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.3 10,502
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.4 6,907
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 4,532
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,431

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 210,294
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 36,823
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 6,162
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,973
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,971

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 237,661

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 93,819

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 28,475
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.3 20,073
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 20,587
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 3,564

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 28,933
1993 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.2 2,678

Vampir Avcısı Buffy
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 33,632

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.1 32,233
1991 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.3 533
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017