Giriş Kayıt
Kimberly A. Tillman

Kimberly A. Tillman


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Kimberly A. Tillman, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Savaş Gemisi: Hedef Dünya (2012), Vahşi Şeyler (1998), Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 8,080

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 56,092
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 26,115
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.3 12,027
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.4 6,990
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 4,532
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,431

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 212,651
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 37,092
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 6,162
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,973
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,971

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 242,254

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 94,918

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 28,833
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.3 20,418
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 20,994
1995 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 6.8 81
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 3,635

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 29,322
1993 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.2 2,678

Vampir Avcısı Buffy
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 34,009

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.1 32,233
1991 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.3 533
Film Altyazıları
Baywatch (16,170) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,442) Dangal (2,652) 6 Days (2,602) Dunkirk (2,410) Lady Macbeth (2,372) Security (1,958) King Arthur: Legend of the Sword (1,492) Wakefield (1,385) Alien: Covenant (1,140)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (134,693) The Defenders (5,766) Rick and Morty (4,388) The Strain (3,059) Suits (2,189) The Sinner (1,684) Mr. Mercedes (1,522) Fargo (1,310) Breaking Bad (1,172) Preacher (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017