Giriş Kayıt
Kimberly A. Tillman

Kimberly A. Tillman


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Kimberly A. Tillman, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Savaş Gemisi: Hedef Dünya (2012), Vahşi Şeyler (1998), Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.4 26,524
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 9,903

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 68,767
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 29,009
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.3 17,186
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.4 7,230
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 4,532
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,431

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 217,538
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 37,732
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 6,370
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,973
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,971

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 252,379

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 97,346

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 29,476
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.4 21,001
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 21,714
1995 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 6.8 81
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 3,635

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 29,962
1993 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.2 2,678

Vampir Avcısı Buffy
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 34,994

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.1 34,296
1991 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.3 533
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018