Giriş Kayıt
Kimberly A. Tillman

Kimberly A. Tillman


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Kimberly A. Tillman, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999), Savaş Gemisi: Hedef Dünya (2012), Vahşi Şeyler (1998), Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.5 14,666
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 8,934

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 63,109
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 27,180
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.3 13,212
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.4 6,990
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 4,532
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,431

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 214,678
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 37,300
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 6,162
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,973
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,971

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 246,296

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.5 95,876

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 28,931
1996 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.3 20,697
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 21,307
1995 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 6.8 81
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 3,635

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 29,561
1993 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.2 2,678

Vampir Avcısı Buffy
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 34,433

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.1 33,666
1991 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.3 533
Dizi Altyazıları
Vikings (13,913) Supernatural (5,957) Mr. Robot (5,483) The Big Bang Theory (4,716) Gotham (3,703) Game of Thrones (3,547) Arrow (2,711) The Flash (2,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,481) Shameless (2,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017