Giriş Kayıt
Barbara Tillman

Barbara Tillman


Barbara Tillman,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Çeşitli 8.0 1,576

Solucan Deliğinden
2010 Belgesel Çeşitli 8.6 13,516
2007 Reality-TV Çeşitli 7.4 8,283
2007 Reality-TV Çeşitli    
2003 Komedi Çeşitli    
2000 Komedi Çeşitli 6.2 1,200
1998 Dram Çeşitli 5.9 3,951
1997 Komedi Çeşitli 4.1 109
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017