Giriş Kayıt
Barbara Tillman

Barbara Tillman


Barbara Tillman,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Çeşitli 8.1 1,627

Solucan Deliğinden
2010 Belgesel Çeşitli 8.6 13,657
2007 Reality-TV Çeşitli 7.4 8,344
2003 Reality-TV Çeşitli 3.8 4,718
2003 Komedi Çeşitli    
2000 Komedi Çeşitli 6.2 1,200
1998 Dram Çeşitli 5.9 3,951
1997 Komedi Çeşitli 4.1 109
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017