Giriş Kayıt
Barbara Tillman

Barbara Tillman


Barbara Tillman,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Çeşitli 8.0 1,468

Solucan Deliğinden
2010 Belgesel Çeşitli 8.6 13,362
2007 Reality-TV Çeşitli 7.4 8,210
2007 Reality-TV Çeşitli    
2003 Komedi Çeşitli    
2000 Komedi Çeşitli 6.2 1,200
1998 Dram Çeşitli 5.9 3,951
1997 Komedi Çeşitli 4.1 109
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017