Giriş Kayıt
Mark Tillie

Mark Tillie


Kameraman

Mark Tillie, kameraman. Backbeat (1994), (1996) Sydney (1996), (2017) Phantom Thread (2017), (2004) Sevgili Frankie (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.9 24,751
2017 Dram Kameraman 6.1 2,460

Altınlı Kadın
2015 Dram Kameraman 7.3 43,895
2013 Dram Kameraman 6.3 2,007

Evlenmek İçin Güzel Bir Gün
2012 Komedi Kameraman 5.6 1,769
2011 Suç Kameraman 4.9 1,418

Ay
2009 Dram Kameraman 7.9 290,228
2009 Komedi Kameraman 5.3 3,119
2008 Dram Kameraman 5.5 9,275
2007 Gerilim Kameraman 7.6 44

Yıldız Tozu
2007 Macera Kameraman 7.7 228,105
2004 Komedi Kameraman 6.2 46,298

Sevgili Frankie
2004 Dram Kameraman 7.8 19,042

Orada Olacağım
2003 Komedi Kameraman 6.6 1,317
2002 Komedi Kameraman 6.2 1,307
2002 Komedi Kameraman 6.3 686
2001 Dram Kameraman 7.3 69,757
2001 Romantik Kameraman 5.9 165

Lujin Savunması
2000 Dram Kameraman 6.9 3,831
2000 Dram Kameraman 6.5 348

Günışığından Bir Damla
1999 Dram Kameraman 7.5 11,340
1999 Dram Kameraman 7.0 1,020

Komik Tuzak
1998 Macera Kameraman 6.5 99,181
1998 Dram Kameraman    
1998 Suç Kameraman 6.0 365

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Kameraman 7.2 8,978

Sadık Arkadaş
1997 Biyografi Kameraman 7.3 11,949
1996 Biyografi Kameraman 7.7 46,279
1996 Suç Kameraman 7.3 32,370
1995 Komedi Kameraman 6.2 58,636

Tepeden İndim Dağa
1995 Komedi Kameraman 6.6 13,743
1994 Biyografi Kameraman 6.7 4,842
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018