Giriş Kayıt
Mark Tillie

Mark Tillie


Kameraman

Mark Tillie, kameraman. Backbeat (1994), (1996) Sydney (1996), (2004) Sevgili Frankie (2004), (1995) Tepeden İndim Dağa (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.7 790

Altınlı Kadın
2015 Dram Kameraman 7.3 38,716
2013 Dram Kameraman 6.3 2,007

Evlenmek İçin Güzel Bir Gün
2012 Komedi Kameraman 5.6 1,769
2011 Suç Kameraman 4.9 1,418

Ay
2009 Dram Kameraman 7.9 274,260
2009 Komedi Kameraman 5.3 2,994
2008 Dram Kameraman 5.5 8,829
2007 Gerilim Kameraman 7.6 44

Yıldız Tozu
2007 Macera Kameraman 7.7 219,293
2004 Komedi Kameraman 6.2 44,702

Sevgili Frankie
2004 Dram Kameraman 7.8 19,042
2003 Komedi Kameraman 6.6 1,279
2002 Komedi Kameraman 6.2 1,307
2002 Komedi Kameraman 6.3 686
2001 Dram Kameraman 7.3 67,187
2001 Romantik Kameraman 5.9 165

Lujin Savunması
2000 Dram Kameraman 6.9 3,831
2000 Dram Kameraman 6.5 348

Günışığından Bir Damla
1999 Dram Kameraman 7.5 11,340
1999 Dram Kameraman 7.0 1,020

Komik Tuzak
1998 Macera Kameraman 6.4 92,565
1998 Dram Kameraman    
1998 Suç Kameraman 6.0 365

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Kameraman 7.2 8,978

Sadık Arkadaş
1997 Biyografi Kameraman 7.3 11,131
1996 Biyografi Kameraman 7.7 44,516
1996 Suç Kameraman 7.3 30,070
1995 Komedi Kameraman 6.2 56,551

Tepeden İndim Dağa
1995 Komedi Kameraman 6.6 13,743
1994 Biyografi Kameraman 6.7 4,842
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017