Giriş Kayıt
Telemaco Tilli

Telemaco Tilli


Makyaj

Telemaco Tilli, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Aksiyon Makyaj 6.1 106

002 İtalya'dan Sevgilerle
1964 Aksiyon Makyaj 6.0 79
1962 Komedi Makyaj 4.2 38
1962 Dram Makyaj 7.2 50

Füzeler Çarpışıyor
1961 Bilim-Kurgu Makyaj 4.3 511
1960 Komedi Makyaj 7.1 33
1959 Komedi Makyaj 7.2 641
1950 Suç Makyaj 5.5 13
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017