Giriş Kayıt
Mike Tilley

Mike Tilley


Özel Efekt

Mike Tilley, Özel efekt. Timsah Gözyaşları (1998), Taste the Blood of Dracula (1970), Spice World the Movie (1997), Orphans (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Karmaşa
2014 Dram Özel Efekt 6.5 16,663

Zamanda Aşk
2013 Dram Özel Efekt 7.8 242,117
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 527,572

Kefaret
2007 Dram Özel Efekt 7.8 216,979
1999 Macera Özel Efekt    

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Özel Efekt 6.3 5,052
1998 Komedi Özel Efekt 7.1 1,388

Spice World the Movie
1997 Komedi Özel Efekt 3.4 30,062
1970 Dram Özel Efekt 6.4 4,113
1969 Suç Özel Efekt 4.1 967
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018