Giriş Kayıt
Mike Tilley

Mike Tilley


Özel Efekt

Mike Tilley, Özel efekt. Timsah Gözyaşları (1998), Taste the Blood of Dracula (1970), Spice World the Movie (1997), Orphans (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Karmaşa
2014 Dram Özel Efekt 6.5 14,363

Zamanda Aşk
2013 Dram Özel Efekt 7.8 218,647
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 497,214

Kefaret
2007 Dram Özel Efekt 7.8 201,107
1999 Macera Özel Efekt    

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Özel Efekt 6.3 5,052
1998 Komedi Özel Efekt 7.1 1,388

Spice World the Movie
1997 Komedi Özel Efekt 3.4 28,895
1970 Dram Özel Efekt 6.4 3,681
1969 Suç Özel Efekt 4.1 967
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017