Giriş Kayıt
Bob Tiller

Bob Tiller


Özel Efekt, Yapım Tasarımcısı

Bob Tiller, Özel efekt, yapım tasarımcısı. Lambada (1990), Manyak Polis 2 (1990), (1983) Spacehunter: Adventures in the Forbidden Zone (1983), (1995) Fist of the North Star (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Özel Efekt 3.9 2,667

Manyak Polis 2
1990 Suç Özel Efekt 5.8 4,249

Barışçı
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.3 402
1990 Komedi Özel Efekt 5.7 478
1990 Korku Yapım Tasarımcısı 3.0 123
1990 Dram Özel Efekt 3.2 817
1983 Macera Özel Efekt 5.3 4,128
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018