Giriş Kayıt
Brian Tilden

Brian Tilden


Kameraman, Görsel Efekt

Brian Tilden, kameraman, görsel efekt. Bana Bir İyilik Yap (1994), (1994) Don Juan De Marco (1994), (1988) Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası (1988), (1991) Evde Beş Başına (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian K. Tilden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Kameraman 7.3 217,622

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Kameraman 6.3 161,763
2010 Biyografi Kameraman 6.6 42,554

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Kameraman 6.7 240,503

Yedi Yaşam
2008 Dram Kameraman 7.6 257,490

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 337,099

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Kameraman 6.2 20,914
2008 Aksiyon Kameraman 6.7 326,497

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Kameraman 4.5 57,156

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Kameraman 6.5 198,059

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Kameraman 7.0 320,584

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Kameraman 5.6 229,760

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Kameraman 7.1 529,976

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Kameraman 5.2 31,489

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kameraman 7.5 293,229

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 138,258

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.3 334,728

Halka
2002 Korku Kameraman 7.1 284,034

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 164,496

Yeni Hayat
2000 Macera Kameraman 7.8 446,554

Gizli Gerçek
2000 Dram Kameraman 6.6 106,051

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Kameraman 5.7 96,376

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Kameraman 4.1 40,075

Küre
1998 Dram Kameraman 6.1 89,757

Beşinci Element
1997 Aksiyon Görsel Efekt
Kameraman
7.7 382,371
1996 Komedi Kameraman 5.3 3,161

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Kameraman 7.0 473,901

Silici
1996 Aksiyon Kameraman 6.1 92,480

Para Treni
1995 Aksiyon Kameraman 5.6 33,870
1995 Biyografi Kameraman 8.2 388,109

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 210,394

Don Juan De Marco
1994 Komedi Kameraman 6.7 44,240
1994 Komedi Kameraman 5.3 4,995

Bana Bir İyilik Yap
1994 Komedi Kameraman 5.2 2,119

Vahşi Yürek
1993 Dram Kameraman 6.8 10,716

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Kameraman 7.0 240,227

Sahne Işıkları
1992 Komedi Kameraman 7.5 8,340
1991 Komedi Kameraman 5.9 442

Evde Beş Başına
1991 Komedi Kameraman 6.1 23,710
1991 Aksiyon Kameraman 5.8 6,423

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 19,959

Etki Altında
1990 Suç Kameraman 6.2 6,308

Capone
1989 Dram Kameraman    

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 Korku Kameraman 5.7 41,588
Film Altyazıları
Black Panther (2,780) Cargo (2,407) Red Sparrow (2,208) Game Night (1,615) True Crimes (1,494) Deadpool (1,190) Avengers: Infinity War (916) Annihilation (864) L'insulte (851) Den of Thieves (842)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018