Giriş Kayıt
Brian Tilden

Brian Tilden


Kameraman, Görsel Efekt

Brian Tilden, kameraman, görsel efekt. Bana Bir İyilik Yap (1994), (1994) Don Juan De Marco (1994), (1988) Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası (1988), (1991) Evde Beş Başına (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian K. Tilden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Kameraman 7.3 214,041

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Kameraman 6.3 158,171
2010 Biyografi Kameraman 6.6 41,651

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Kameraman 6.7 233,542

Yedi Yaşam
2008 Dram Kameraman 7.7 250,473

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 328,553

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Kameraman 6.2 20,914
2008 Aksiyon Kameraman 6.7 318,280

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Kameraman 4.5 55,538

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Kameraman 6.5 193,455

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Kameraman 7.0 314,301

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Kameraman 5.6 224,194

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Kameraman 7.1 515,776

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Kameraman 5.2 30,018

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Kameraman 7.5 285,133

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 132,965

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.3 326,808

Halka
2002 Korku Kameraman 7.1 276,461

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 162,097

Yeni Hayat
2000 Macera Kameraman 7.8 431,248

Gizli Gerçek
2000 Dram Kameraman 6.6 103,671

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Kameraman 5.7 94,397

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Kameraman 4.1 38,946

Küre
1998 Dram Kameraman 6.0 87,708

Beşinci Element
1997 Aksiyon Görsel Efekt
Kameraman
7.7 371,955
1996 Komedi Kameraman 5.3 3,161

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Kameraman 7.0 462,439

Silici
1996 Aksiyon Kameraman 6.1 90,221

Para Treni
1995 Aksiyon Kameraman 5.6 33,870
1995 Biyografi Kameraman 8.2 368,915

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 204,491

Don Juan De Marco
1994 Komedi Kameraman 6.7 43,437
1994 Komedi Kameraman 5.3 4,995

Bana Bir İyilik Yap
1994 Komedi Kameraman 5.2 2,119

Vahşi Yürek
1993 Dram Kameraman 6.8 10,716

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Kameraman 7.0 232,689

Sahne Işıkları
1992 Komedi Kameraman 7.5 8,340
1991 Komedi Kameraman 5.9 442

Evde Beş Başına
1991 Komedi Kameraman 6.1 23,174
1991 Aksiyon Kameraman 5.8 6,423

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 19,335

Etki Altında
1990 Suç Kameraman 6.2 5,919

Capone
1989 Dram Kameraman    

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 Korku Kameraman 5.7 39,949
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017