Giriş Kayıt
Joe Thornton

Joe Thornton


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Joe Thornton, yapım yöneticisi, yapımcı. Gecedölü (1990), Beyaz Avuçlar (2006), Deeply (2000), Blueprint (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: E. Joseph Thornton | Joseph Thornton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beyaz Avuçlar
2006 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.6 1,248
2003 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.7 733
2001 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.4 618
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 1,487
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Senarist
4.5 172
1995 Macera 0 6.9 3,996

Gecedölü
1990 Fantastik Yapım Yöneticisi 6.5 15,503
1990 Dram 0 7.0 4,923
1981 Aksiyon 0 7.0 5,103
1981 Aksiyon 0 3.7 148
1980 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 308

Buffalo Bill ve Kizilderililer
1976 Western Çeşitli 6.2 3,131

Eve Gelen Yabancı
1972 Aksiyon Çeşitli 6.8 3,404

Küçük Dev Adam
1970 Komedi Çeşitli 7.6 28,310
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017