Giriş Kayıt
Brad Thornton

Brad Thornton


Sesler

Brad Thornton, sesler. Stag (2013), Bite (2015), Durham County (2007), (1997) Küp (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Sesler 4.7 42
2015 Korku Sesler 5.5 1,297
2015 Komedi Sesler 5.4 1,409
2015 Gerilim Sesler 4.6 2,011
2015 Korku Sesler 4.9 2,336
2014 Biyografi Sesler    
2014 Dram Sesler 7.1 12,668
2014 Komedi Sesler 5.5 4,160
2014 Dram Sesler    
2014 Komedi Sesler 4.8 369
2013 Aksiyon Sesler 4.2 1,992
2013 Komedi Sesler 4.9 122
2013 Suç Sesler 5.4 121
2013 Suç Sesler 8.6 177,173
2013 Komedi Sesler 4.0 653

Sokağın Sonundaki Ev
2012 Korku Sesler 5.6 61,543
2012 Komedi Sesler    

Şüpheliler
2012 Suç Sesler 6.0 9,025
2012 Komedi Sesler    
2012 Aksiyon Sesler 6.6 6,209
2012 Dram Sesler 6.0 451
2011 Komedi Sesler 2.6 239
2011 Suç Sesler 6.8 1,018
2011 Komedi Sesler 3.9 4,989

Sonun Başlangıcı
2010 Komedi Sesler 6.4 1,397
2010 Dram Sesler 5.5 402
2010 Dram Sesler    
2010 Belgesel Sesler 6.8 239
2010 Komedi Sesler 8.3 2,762

Ortadaki Adam
2009 Komedi Sesler 6.6 33,693
2009 Belgesel Sesler 7.6 1,442

İsimsiz
2009 Macera Sesler 7.6 27,145
2009 Komedi Sesler 5.7 324
2009 Komedi Sesler 4.4 180
2008 Dram Sesler    
2008 Dram Sesler 5.8 299
2008 Komedi Sesler 4.6 257

Yankı
2008 Dram Sesler 5.7 4,494
2008 Komedi Sesler 5.1 682

Altın Çocuklar
2008 Komedi Sesler 6.1 439
2007 Aksiyon Sesler 7.7 1,166
2006 Komedi Sesler 4.2 4,350
2006 Dram Sesler 6.4 230

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Sesler 4.6 11,949

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Sesler 5.5 46,738
2003 Komedi Sesler 5.7 737

Korku Bayramı 2
2002 Korku Sesler 4.1 27,878
2002 Suç Sesler 7.2 1,275
2002 Animasyon Sesler 6.6 3,166
2002 Komedi Sesler 6.8 474

Saklı Seçilmişler 2
2002 Gerilim Sesler 4.6 2,359
2001 Komedi Sesler 7.8 27,515

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Sesler 6.4 3,523

Ölümün Maskesi
2000 Gerilim Sesler 5.3 4,696
2000 Dram Sesler 5.9 246

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Sesler 7.6 80,338

Günışığından Bir Damla
1999 Dram Sesler 7.5 11,340

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Sesler 5.8 71,064
1999 Suç Sesler 6.1 3,911
1999 Komedi Sesler 4.3 2,004

Chucky'nin Gelini
1998 Komedi Sesler 5.4 42,042

Büyük Vurgun
1998 Aksiyon Sesler 6.1 25,604

Küp
1997 Gizem Sesler 7.3 172,087
1996 Dram Sesler 7.3 2,302

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Sesler 5.5 20,119
1995 Aksiyon Sesler 5.1 1,582
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017