Giriş Kayıt
Ken Thorley

Ken Thorley


Oyuncu

Ken Thorley, oyuncu. (1997) Siyah Giyen Adamlar (1997), (1997) Dönüşüm (1997), (1992) White Sands (1992), (1993) Makinadaki Hayalet (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Oyuncu 4.9 10,974

Dönüşüm
1997 Suç Oyuncu 6.4 10,213

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Oyuncu 7.3 423,194
1996 Macera Oyuncu 6.3 408
1994 Dram Oyuncu 6.2 302

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Oyuncu 4.4 2,743
1992 Komedi Oyuncu 4.6 2,448
1992 Suç Oyuncu 6.0 5,631
1991 Komedi Oyuncu    

Hayat Savunmaya Değer
1991 Komedi Oyuncu 7.3 13,637

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 69,928
1986 Dram Oyuncu 4.3 111
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017