Giriş Kayıt
Ken Thorley

Ken Thorley


Oyuncu

Ken Thorley, oyuncu. (1997) Siyah Giyen Adamlar (1997), (1997) Dönüşüm (1997), (1992) White Sands (1992), (1993) Makinadaki Hayalet (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Oyuncu 4.9 10,974

Dönüşüm
1997 Suç Oyuncu 6.4 10,476

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Oyuncu 7.3 439,624
1996 Macera Oyuncu 6.3 408
1994 Dram Oyuncu 6.2 302

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Oyuncu 4.4 2,743
1992 Komedi Oyuncu 4.6 2,448
1992 Suç Oyuncu 6.0 5,631
1991 Komedi Oyuncu    

Hayat Savunmaya Değer
1991 Komedi Oyuncu 7.3 14,468

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 74,218
1986 Dram Oyuncu 4.3 111
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017