Giriş Kayıt
Tom Thon

Tom Thon


Oyuncu, Kameraman

Tom Thon, oyuncu, kameraman. (2011) Quarantine 2: Terminal (2011), (1990) Trust (1990), (2012) Good Deeds (2012), (1989) İnanılmaz Gerçek (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 6.6 114
2017 Suç Oyuncu 8.2 20,924
2017 Biyografi Oyuncu 5.8 15,085

Vaiz
2016 Macera Oyuncu 8.1 48,096
2014 Dram Oyuncu 6.9 1,846
2013 Gerilim Oyuncu    

Tutsak
2013 Suç Oyuncu 8.1 480,690
2013 Oyuncu 5.1 109
2012 Korku Kameraman 2.7 264
2012 Komedi Oyuncu 5.4 6,504
2011 Korku Oyuncu 5.2 16,077
2009 Komedi Oyuncu 3.9 117
1990 Komedi Oyuncu 7.5 7,238

İnanılmaz Gerçek
1989 Komedi Oyuncu 7.5 3,586
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018