Giriş Kayıt
Samantha Thomas

Samantha Thomas


Yapımcı, Oyuncu

Samantha Thomas, yapımcı, oyuncu. No Ordinary Family (2010), (2009) FlashForward (2009), (2012) The River (2012), (2013) Zero Hour (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 7.8 55,629
2015 Aksiyon Yapımcı 8.2 118,429
2013 Aksiyon Yapımcı 7.5 152,378
2013 Dram Yapımcı 6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı 6.8 14,985

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yapımcı 7.9 178,462
2010 Aksiyon Yapımcı 6.9 15,024
2010 Yapımcı 6.2 609
2010 Belgesel Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı 7.6 55,079
2007 Dram Yapımcı    
2007 Komedi Çeşitli    
2006 Komedi Yapımcı 6.6 35,577
2004 Macera Yapımcı 8.4 400,813
2001 Aksiyon Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,590
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017