Giriş Kayıt
Samantha Thomas

Samantha Thomas


Yapımcı, Oyuncu

Samantha Thomas, yapımcı, oyuncu. No Ordinary Family (2010), (2009) FlashForward (2009), (2012) The River (2012), (2013) Zero Hour (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 6.9 71,534
2016 Aksiyon Yapımcı 7.6 77,604
2015 Aksiyon Yapımcı 8.2 140,326
2013 Aksiyon Yapımcı 7.5 162,342
2013 Dram Yapımcı 6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı 6.8 14,985

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yapımcı 7.9 186,479
2010 Aksiyon Yapımcı 6.9 15,125
2010 Yapımcı 6.2 609
2010 Belgesel Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı 7.6 55,822
2007 Dram Yapımcı    
2007 Komedi Çeşitli    
2006 Komedi Yapımcı 6.6 36,193
2004 Macera Yapımcı 8.4 420,856
2001 Aksiyon Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,746
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,850) Dunkirk (3,960) Stronger (2,778) It (2,194) Mother! (1,486) American Made (1,440) Kingsman: The Golden Circle (1,353) Loving Vincent (1,341) Flatliners (647) The Foreigner (645)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017