Giriş Kayıt
Samantha Thomas

Samantha Thomas


Yapımcı, Oyuncu

Samantha Thomas, yapımcı, oyuncu. No Ordinary Family (2010), (2009) FlashForward (2009), (2012) The River (2012), (2013) Zero Hour (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Yumruk
2017 Aksiyon Yapımcı 6.7 81,915
2016 Aksiyon Yapımcı 7.5 86,752
2015 Aksiyon Yapımcı 8.1 155,346
2013 Aksiyon Yapımcı 7.5 171,223
2013 Dram Yapımcı 6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı 6.9 15,435

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yapımcı 7.8 191,438
2010 Aksiyon Yapımcı 6.9 15,125
2010 Yapımcı 6.2 609
2010 Belgesel Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı 7.6 56,427
2007 Dram Yapımcı    
2007 Komedi Çeşitli    
2006 Komedi Yapımcı 6.6 36,617
2004 Macera Yapımcı 8.4 431,173
2001 Aksiyon Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,746
Dizi Altyazıları
Westworld (10,841) The Flash (4,124) La casa de papel (3,930) The 100 (3,915) Legion (3,214) Supernatural (2,291) Fear the Walking Dead (2,164) Krypton (2,042) Into the Badlands (1,944) The Big Bang Theory (1,801)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018