Giriş Kayıt
Samantha Thomas

Samantha Thomas


Yapımcı, Oyuncu

Samantha Thomas, yapımcı, oyuncu. No Ordinary Family (2010), (2009) FlashForward (2009), (2012) The River (2012), (2013) Zero Hour (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 7.3 43,352
2016 Aksiyon Yapımcı 7.7 59,527
2015 Aksiyon Yapımcı 8.2 121,608
2013 Aksiyon Yapımcı 7.5 153,707
2013 Dram Yapımcı 6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı 6.8 14,985

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yapımcı 7.9 179,399
2010 Aksiyon Yapımcı 6.9 15,024
2010 Yapımcı 6.2 609
2010 Belgesel Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı 7.6 55,175
2007 Dram Yapımcı    
2007 Komedi Çeşitli    
2006 Komedi Yapımcı 6.6 35,644
2004 Macera Yapımcı 8.4 403,206
2001 Aksiyon Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 7.3 4,590
Film Altyazıları
Gold (7,493) Rings (5,304) Logan (3,515) La La Land (2,236) Split (1,865) The Age of Shadows (1,841) Zashchitniki (1,709) Get Out (1,709) The Great Wall (1,666) A United Kingdom (1,438)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017