Giriş Kayıt
Richard Thomas

Richard Thomas


Sesler

Richard Thomas, sesler. Law & Order (1990), Black-ish (2014), Telenovela (2015), Just Add Magic (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rich Thomas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler    
2015 Komedi Sesler 8.3 862
2015 Komedi Sesler 6.9 2,697
2014 Komedi Sesler 7.1 11,779
2012 Komedi Sesler 7.4 24,071
2011 Dram Sesler 7.8 91,260
2010 Suç Sesler 6.7 1,907
2008 Dram Sesler 5.4 145
2007 Suç Sesler 8.3 30,160

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Sesler 7.5 97,764

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Sesler    
2001 Suç Sesler 7.4 18,932
1999 Suç Sesler 8.1 56,641
1995 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 13,616
1993 Korku Sesler 5.4 8,408
1993 Aksiyon Sesler 5.5 202

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Sesler 6.3 107

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Sesler 4.7 13,813

Melrose Place 1
1992 Dram Sesler 5.8 8,827
1990 Suç Sesler 7.7 26,260
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017