Giriş Kayıt
Richard Thomas

Richard Thomas


Sesler

Richard Thomas, sesler. Law & Order (1990), Black-ish (2014), Telenovela (2015), Just Add Magic (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rich Thomas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler    
2015 Komedi Sesler 8.3 1,223
2015 Komedi Sesler 6.9 2,697
2014 Komedi Sesler 7.1 14,667
2012 Komedi Sesler 7.4 25,744
2011 Dram Sesler 7.8 97,124
2010 Suç Sesler 6.7 1,947
2008 Dram Sesler 5.4 145
2007 Suç Sesler 8.3 30,904

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Sesler 7.5 102,735

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Sesler    
2001 Suç Sesler 7.4 19,898
1999 Suç Sesler 8.0 61,692
1996 Dram Sesler 5.4 255
1995 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 14,297
1993 Korku Sesler 5.4 9,003
1993 Aksiyon Sesler 5.5 202

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Sesler 6.3 107

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Sesler 4.8 15,232

Melrose Place 1
1992 Dram Sesler 5.8 9,476
1990 Suç Sesler 7.7 27,644
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018