Giriş Kayıt
Richard Thomas

Richard Thomas


Sesler

Richard Thomas, sesler. Law & Order (1990), Black-ish (2014), Telenovela (2015), Just Add Magic (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rich Thomas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler    
2015 Komedi Sesler 8.3 825
2015 Komedi Sesler 6.9 2,696
2014 Komedi Sesler 7.1 11,312
2012 Komedi Sesler 7.4 23,779
2011 Dram Sesler 7.8 88,622
2010 Suç Sesler 6.7 1,802
2008 Dram Sesler 5.4 145
2007 Suç Sesler 8.3 29,993

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Sesler 7.5 96,872

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Sesler    
2001 Suç Sesler 7.4 18,753
1999 Suç Sesler 8.1 55,873
1995 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 13,499
1993 Korku Sesler 5.4 8,408
1993 Aksiyon Sesler 5.5 202

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Sesler 6.3 107

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Sesler 4.7 13,813

Melrose Place 1
1992 Dram Sesler 5.8 8,710
1990 Suç Sesler 7.7 26,015
Dizi Altyazıları
The Flash (6,784) Black Sails (4,810) Into the Badlands (4,203) Iron Fist (2,991) Vikings (2,239) Legion (2,220) Billions (1,998) Game of Thrones (1,771) Arrow (1,732) The 100 (1,654)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017