Giriş Kayıt
Richard Thomas

Richard Thomas


Sesler

Richard Thomas, sesler. Law & Order (1990), Black-ish (2014), Telenovela (2015), Just Add Magic (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rich Thomas
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler    
2015 Komedi Sesler 8.3 798
2015 Komedi Sesler 6.9 2,652
2014 Komedi Sesler 7.1 11,123
2012 Komedi Sesler 7.4 23,620
2011 Dram Sesler 7.8 87,850
2010 Suç Sesler 6.7 1,802
2008 Dram Sesler 5.4 145
2007 Suç Sesler 8.3 29,937

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Sesler 7.5 96,506

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Sesler    
2001 Suç Sesler 7.4 18,672
1999 Suç Sesler 8.1 55,559
1995 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 13,451
1993 Korku Sesler 5.4 8,408
1993 Aksiyon Sesler 5.5 202

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Sesler 6.3 107

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Sesler 4.7 13,813

Melrose Place 1
1992 Dram Sesler 5.8 8,667
1990 Suç Sesler 7.7 25,916
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,997) Taboo (9,606) The 100 (9,140) Legion (8,862) The Big Bang Theory (6,503) Black Sails (6,271) Arrow (5,154) Vikings (4,030) The Flash (3,623) The Expanse (3,610)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017