Giriş Kayıt
Beatriz Thibaudin

Beatriz Thibaudin


Oyuncu

Beatriz Thibaudin, oyuncu. Aniden (2002) yapımıyla biliniyor.07 Şubat 2007 tarihinde (37 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 07 Şubat 2007
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aniden
2002 Komedi Oyuncu 6.5 738
2002 Komedi Oyuncu 9.3 2,050
2000 Komedi Oyuncu 6.7 581
1989 Komedi Oyuncu 5.6 511

Resmi Tarih
1985 Dram Oyuncu 7.8 5,332
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018