Giriş Kayıt
Beatriz Thibaudin

Beatriz Thibaudin


Oyuncu

Beatriz Thibaudin, oyuncu. Aniden (2002) yapımıyla biliniyor.07 Şubat 2007 tarihinde (37 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 07 Şubat 2007
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aniden
2002 Komedi Oyuncu 6.5 738
2002 Komedi Oyuncu 9.3 2,050
2000 Komedi Oyuncu 6.7 581
1989 Komedi Oyuncu 5.6 511

Resmi Tarih
1985 Dram Oyuncu 7.8 5,332
Dizi Altyazıları
Vikings (13,913) Supernatural (5,957) Mr. Robot (5,483) The Big Bang Theory (4,716) Gotham (3,703) Game of Thrones (3,547) Arrow (2,711) The Flash (2,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,481) Shameless (2,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017