Giriş Kayıt
Jean-Yves Thibaudet

Jean-Yves Thibaudet (56)


Müzisyen, Oyuncu

Jean-Yves Thibaudet, 07 Eylül 1961 Lyon, Fransa doğumlu müzisyen, oyuncu. Aşk ve Gurur (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Eylül 1961
Doğum Yeri: Lyon, Fransa
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 50 Macera Müzik 6.9 89,683

Kefaret
2007 46 Dram Müzik 7.8 215,412

Aşk ve Gurur
2005 44 Dram Müzik 7.8 216,429
2001 40 Biyografi Oyuncu
Müzik
5.7 496
1997 36 Müzik Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,610) Den of Thieves (2,411) Hostiles (2,396) 12 Strong (2,341) Maze Runner: The Death Cure (2,014) Winchester (1,456) Peter Rabbit (1,336) Submergence (1,330) The Commuter (982) Wildling (877)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018