Giriş Kayıt
Jean-Yves Thibaudet

Jean-Yves Thibaudet (56)


Müzisyen, Oyuncu

Jean-Yves Thibaudet, 07 Eylül 1961 Lyon, Fransa doğumlu müzisyen, oyuncu. Aşk ve Gurur (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Eylül 1961
Doğum Yeri: Lyon, Fransa
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 50 Macera Müzik 6.9 88,005

Kefaret
2007 46 Dram Müzik 7.8 208,952

Aşk ve Gurur
2005 44 Dram Müzik 7.8 211,046
2001 40 Biyografi Oyuncu
Müzik
5.7 496
1997 36 Müzik Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017