Giriş Kayıt
Barrie Tharby

Barrie Tharby


Sesler

Barrie Tharby, sesler.

Diğer Bir İsmi: Barry Tharby
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Sesler    
1990 Dram Sesler 8.8 6,213
1986 Komedi Sesler 7.9 2,097

Kaptan Onedin
1971 Macera Sesler 7.7 524
1963 Macera Sesler 8.5 27,938
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,386) Arrow (4,979) The Flash (4,872) The Expanse (2,663) Legends of Tomorrow (2,489) The Blacklist (2,018) The 100 (2,001) Colony (1,843) Vikings (1,728) Designated Survivor (1,728)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017