Giriş Kayıt
Barrie Tharby

Barrie Tharby


Sesler

Barrie Tharby, sesler.

Diğer Bir İsmi: Barry Tharby
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Sesler    
1990 Dram Sesler 8.8 6,213
1986 Komedi Sesler 7.9 2,097

Kaptan Onedin
1971 Macera Sesler 7.7 524
1963 Macera Sesler 8.5 28,175
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017