Giriş Kayıt
Barrie Tharby

Barrie Tharby


Sesler

Barrie Tharby, sesler.

Diğer Bir İsmi: Barry Tharby
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Sesler    
1990 Dram Sesler 8.8 6,213
1986 Komedi Sesler 7.9 2,160

Kaptan Onedin
1971 Macera Sesler 7.7 524
1963 Macera Sesler 8.5 29,547
Dizi Altyazıları
Vikings (14,148) Supernatural (6,101) Mr. Robot (5,595) The Big Bang Theory (4,817) Gotham (3,809) Game of Thrones (3,634) Arrow (2,777) Shameless (2,669) The Flash (2,615) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,559)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017