Giriş Kayıt
Roland N. Thai

Roland N. Thai


Sesler

Roland N. Thai, sesler. Marauders (2016), (2002) Tanrıkent (2002), (2006) Pan'ın Labirenti (2006), (2007) Özgürlük Yolu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Roland Thai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sesler 7.9 3,892
2016 Aksiyon Sesler 5.2 5,903
2016 Biyografi Sesler 7.5 151,181
2016 Aksiyon Sesler 5.5 11,300

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Sesler 6.2 66,226
2015 Bilim-Kurgu Sesler 8.5 398
2015 Aksiyon Sesler 7.6 252,649
2015 Komedi Sesler 7.4 18,888

Sığınak
2015 Korku Sesler 6.4 14,704

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.8 450,569

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Sesler 7.3 360,172

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sesler 5.7 261,869

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Sesler 6.8 52,062
2014 Suç Sesler 5.2 674
2013 Animasyon Sesler 6.5 67,148

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sesler 4.9 168,530
2013 Aile Sesler 4.5 929

Efsane Beşli
2012 Animasyon Sesler 7.3 132,580
2012 Animasyon Sesler 6.3 553
2012 Dram Sesler 6.9 717

Tehlikeli Takip
2012 Suç Sesler 7.7 195,213

Kayıp
2012 Dram Sesler 5.9 36,544
2012 Kısa Metraj Sesler 4.1 419

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Sesler 6.7 121,871
2011 Aksiyon Sesler 8.6 2,025

Dostluğun Gücü
2011 Dram Sesler 6.9 19,005
2010 Dram Sesler 7.5 73,873
2009 Dram Sesler    

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sesler 6.6 300,308

Alacakaranlık
2008 Dram Sesler 5.2 365,199

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Sesler 5.5 146,020
2008 Aksiyon Sesler 6.9 853

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sesler 7.0 219,718

Sök Al Bu Kalbi
2008 Dram Sesler 7.5 1,698

Özgürlük Yolu
2007 Macera Sesler 8.1 467,830

İstila
2007 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 67,638

Hasat Zamanı
2007 Korku Sesler 5.7 38,547

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Sesler 8.2 507,542

Babil
2006 Dram Sesler 7.5 256,086
2006 Aksiyon Sesler 7.7 1,111

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Sesler 7.5 15,832

Dokuz Kadın
2005 Dram Sesler 6.8 5,901

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Sesler 5.5 114,111

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 35,173

Karanlık Su
2005 Dram Sesler 5.6 52,601

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sesler 6.5 376,380

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Sesler 7.1 46,188
2004 Macera Sesler 8.4 413,376

Masum Sesler
2004 Dram Sesler 8.0 6,252

21 Gram
2003 Suç Sesler 7.7 199,415

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Sesler 5.9 209,838
2003 Aksiyon Sesler 6.8 1,848

Tanrıkent
2002 Suç Sesler 8.7 576,321

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Sesler 6.5 6,045

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 283,083

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Sesler 5.6 2,796
2002 Komedi Sesler 4.5 5,327

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sesler 6.4 34,934

Cehennemden Gelen
2001 Korku Sesler 6.8 131,147
2001 Belgesel Sesler 7.4 758

Kazan Dairesi
2000 Gerilim Sesler 7.0 43,588

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Sesler 8.1 186,528

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Sesler 4.6 16,980

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Sesler 6.2 198,060
2000 Aksiyon Sesler 2.4 359
2000 Komedi Sesler 6.2 1,200
2000 Belgesel Sesler 7.3 403

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Sesler 5.9 2,676

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Sesler 6.6 190,275

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Sesler 4.1 24,938
1999 Komedi Sesler 6.2 1,171
1999 Komedi Sesler 6.8 31,723

Güzellik Yarışması
1999 Komedi Sesler 6.6 28,338
1999 Komedi Sesler 6.9 11,281

Tatlı Kaçıklar
1999 Komedi Sesler 5.4 380

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Sesler 8.5 850,649
1998 Suç Sesler    

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 Aksiyon Sesler 4.3 23,847
1998 Dram Sesler    
1998 Aksiyon Sesler    
1998 Gerilim Sesler 4.6 3,153

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 445,708

Eve'nin Sırrı
1997 Dram Sesler 7.3 7,199

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sesler 4.9 13,795

Gridlock'd
1997 Komedi Sesler 7.0 12,381

Öldürme Zamanı
1996 Suç Sesler 7.4 107,830

Mermi İşlemez
1996 Aksiyon Sesler 5.8 30,635
1996 Komedi Sesler 4.9 3,547
1996 Aksiyon Sesler 3.9 2,998

Çavuş Bilko
1996 Komedi Sesler 5.7 18,536

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 202,844
1995 Korku Sesler 4.3 5,120

Vahşi Av
1995 Macera Sesler 5.1 176
1994 Aksiyon Sesler 6.2 610
1994 Fantastik Sesler    
1994 Aksiyon Sesler 4.7 824
1994 Korku Sesler    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,527) Rick and Morty (4,165) The Defenders (3,249) The Strain (2,898) Suits (1,839) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,054) The Last Ship (975) Breaking Bad (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017