Giriş Kayıt
Roland N. Thai

Roland N. Thai


Sesler

Roland N. Thai, sesler. Marauders (2016), (2002) Tanrıkent (2002), (2006) Pan'ın Labirenti (2006), (2007) Özgürlük Yolu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Roland Thai
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler    

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Sesler 5.4 58,160

Kardaki İzler
2017 Suç Sesler 7.8 123,190
2016 Aksiyon Sesler 5.2 7,912
2016 Biyografi Sesler 7.5 177,205
2016 Aksiyon Sesler 5.5 14,317

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Sesler 6.2 74,889
2015 Bilim-Kurgu Sesler 8.5 398
2015 Aksiyon Sesler 7.6 284,887
2015 Komedi Sesler 7.4 19,902

Sığınak
2015 Korku Sesler 6.4 16,163

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Sesler 7.7 480,729

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Sesler 7.3 378,070

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sesler 5.7 271,227

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk
2014 Animasyon Sesler 6.8 54,316
2014 Suç Sesler 5.2 674
2013 Animasyon Sesler 6.5 70,090

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sesler 4.9 174,427
2013 Aile Sesler 4.5 929

Efsane Beşli
2012 Animasyon Sesler 7.3 138,026
2012 Animasyon Sesler 6.3 553
2012 Dram Sesler 6.9 717

Tehlikeli Takip
2012 Suç Sesler 7.6 202,792

Kayıp
2012 Dram Sesler 5.9 37,592
2012 Kısa Metraj Sesler 4.1 419

Çizmeli Kedi
2011 Animasyon Sesler 6.7 126,439
2011 Aksiyon Sesler 8.6 2,025

Dostluğun Gücü
2011 Dram Sesler 6.9 19,608
2010 Dram Sesler 7.5 76,927
2009 Dram Sesler    

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sesler 6.6 308,705

Alacakaranlık
2008 Dram Sesler 5.2 375,130

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Sesler 5.5 150,172
2008 Aksiyon Sesler 6.9 853

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sesler 7.0 228,731

Sök Al Bu Kalbi
2008 Dram Sesler 7.5 1,698

Özgürlük Yolu
2007 Macera Sesler 8.1 495,972

İstila
2007 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 69,080

Hasat Zamanı
2007 Korku Sesler 5.7 39,657

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Sesler 8.2 540,108

Babil
2006 Dram Sesler 7.5 264,018
2006 Aksiyon Sesler 7.7 1,111

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Sesler 7.4 16,530

Dokuz Kadın
2005 Dram Sesler 6.8 5,901

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Sesler 5.5 116,505

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Sesler 5.9 36,695

Karanlık Su
2005 Dram Sesler 5.6 54,319

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sesler 6.5 393,373

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Sesler 7.1 47,615
2004 Macera Sesler 8.4 430,916

Masum Sesler
2004 Dram Sesler 8.0 6,252

21 Gram
2003 Suç Sesler 7.7 205,240

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Sesler 5.9 218,455
2003 Aksiyon Sesler 6.8 1,848

Tanrıkent
2002 Suç Sesler 8.6 606,799

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Sesler 6.5 6,045

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 293,317

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Sesler 5.6 2,796
2002 Komedi Sesler 4.5 5,327

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Sesler 6.4 34,934

Cehennemden Gelen
2001 Korku Sesler 6.8 134,757
2001 Belgesel Sesler 7.4 758

Kazan Dairesi
2000 Gerilim Sesler 7.0 44,860

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Sesler 8.1 197,692

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Sesler 4.6 17,578

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Sesler 6.2 205,376
2000 Aksiyon Sesler 2.4 359
2000 Komedi Sesler 6.2 1,200
2000 Belgesel Sesler 7.3 403

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Sesler 5.9 2,676

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Sesler 6.6 195,769

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Sesler 4.1 25,746
1999 Komedi Sesler 6.2 1,171
1999 Komedi Sesler 6.8 32,336

Güzellik Yarışması
1999 Komedi Sesler 6.6 29,007
1999 Komedi Sesler 6.9 11,281

Tatlı Kaçıklar
1999 Komedi Sesler 5.4 380

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Sesler 8.5 896,082
1998 Suç Sesler    

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 Aksiyon Sesler 4.3 24,472
1998 Dram Sesler    
1998 Aksiyon Sesler    

Ateş Fırtınası
1998 Gerilim Sesler 4.6 3,274

Los Angeles Sırları
1997 Suç Sesler 8.3 468,128

Eve'nin Sırrı
1997 Dram Sesler 7.3 7,199

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sesler 5.0 14,580

Gridlock'd
1997 Komedi Sesler 7.0 12,491

Öldürme Zamanı
1996 Suç Sesler 7.4 112,911

Mermi İşlemez
1996 Aksiyon Sesler 5.8 30,635
1996 Komedi Sesler 4.9 3,547
1996 Aksiyon Sesler 3.9 2,998

Çavuş Bilko
1996 Komedi Sesler 5.7 19,212

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 210,367
1995 Korku Sesler 4.3 5,120

Vahşi Av
1995 Macera Sesler 5.1 176
1994 Aksiyon Sesler 6.2 610
1994 Fantastik Sesler    
1994 Aksiyon Sesler 4.7 824
1993 Fantastik Sesler 4.6 3,229
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018