Giriş Kayıt
Gilda Texter

Gilda Texter (70)


Kostümcü, Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Gilda Texter, 26 Kasım 1946 doğumlu kostümcü, oyuncu, kostüm tasarımcısı. Amazon'da Fırtına (1984), Air America (1990), İntikam (1990), Where the Buffalo Roam (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1946
Diğer Bir İsmi: Gilda Hayworth
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalnız Kalpler
2006 60 Suç Kostüm Bölümü 6.5 17,883

Herbie: Tam Gaz
2005 59 Macera Kostüm Bölümü 4.8 37,387
2004 58 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 61,295

Aşk için Değer
2003 57 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 5,813
2002 56 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 7,592

Majestic
2001 55 Dram Kostüm Bölümü 6.9 45,798

Yeşil Yol
1999 53 Suç Kostüm Bölümü 8.5 823,647

Yılan Gözler
1998 52 Suç Kostüm Bölümü 5.9 65,200

Elveda Sevgilim
1998 52 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 2,885
1995 49 Gizem Kostüm Bölümü    
1995 49 Gerilim Kostüm Bölümü    
1993 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 29,523
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 72
1991 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.2 2,156
1990 44 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.7 22,076

İntikam
1990 44 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.1 12,742
1990 Aksiyon Kostüm Bölümü    
1986 40 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.2 933
1985 Macera Kostüm Bölümü 7.5 3,717

Amazon'da Fırtına
1984 38 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 66,150
1983 37 Gerilim Kostüm Bölümü 6.6 2,069
1980 34 Biyografi Kostüm Bölümü 6.7 9,534
1980 34 Biyografi Kostüm Bölümü    

İlk Isırıkta Aşk
1979 33 Korku Kostüm Bölümü 6.1 4,369

Ölüm Noktası
1971 25 Aksiyon Oyuncu 7.3 22,149
1971 25 Aksiyon Oyuncu 4.9 221
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017