Giriş Kayıt
Gilda Texter

Gilda Texter (70)


Kostümcü, Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Gilda Texter, 26 Kasım 1946 doğumlu kostümcü, oyuncu, kostüm tasarımcısı. Amazon'da Fırtına (1984), Air America (1990), İntikam (1990), Where the Buffalo Roam (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1946
Diğer Bir İsmi: Gilda Hayworth
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalnız Kalpler
2006 60 Suç Kostüm Bölümü 6.5 17,969

Herbie: Tam Gaz
2005 59 Macera Kostüm Bölümü 4.8 38,736
2004 58 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 64,356

Aşk için Değer
2003 57 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 6,002
2002 56 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 7,592

Majestic
2001 55 Dram Kostüm Bölümü 6.9 46,851

Yeşil Yol
1999 53 Suç Kostüm Bölümü 8.5 871,528

Yılan Gözler
1998 52 Suç Kostüm Bölümü 6.0 67,053

Elveda Sevgilim
1998 52 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 2,885
1995 49 Gizem Kostüm Bölümü    
1995 49 Gerilim Kostüm Bölümü    
1993 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 30,599
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 72
1991 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.2 2,156
1990 44 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.7 22,599

İntikam
1990 44 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 13,374
1990 Aksiyon Kostüm Bölümü    
1986 40 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.2 933
1985 Macera Kostüm Bölümü 7.5 3,873

Amazon'da Fırtına
1984 38 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 68,563
1983 37 Gerilim Kostüm Bölümü 6.6 2,130
1980 34 Biyografi Kostüm Bölümü 6.7 9,534
1980 34 Biyografi Kostüm Bölümü    

İlk Isırıkta Aşk
1979 33 Korku Kostüm Bölümü 6.1 4,369

Ölüm Noktası
1971 25 Aksiyon Oyuncu 7.3 22,879
1971 25 Aksiyon Oyuncu 4.9 221
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017