Giriş Kayıt
Georgina Terán

Georgina Terán


Yapımcı

Georgina Terán, yapımcı. Obediencia perfecta (2014), Cásese quien pueda (2014), Pastorela (2011), (2014) Cesar Chavez (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Georgina Terán G. | Gina Teran
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.7 1,078
2015 Aksiyon Yapımcı 4.7 67
2014 Komedi Yapımcı 6.6 195
2014 Komedi Yapımcı 5.7 1,214
2014 Biyografi Yapımcı 6.4 2,587
2014 Komedi Yapımcı 5.9 134
2014 Dram Yapımcı 6.4 523
2012 Dram Yapımcı 5.7 54
2011 Komedi Yapımcı 6.3 752
2002 Dram Yapımcı 5.4 52
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017