Giriş Kayıt
Nigel Terry

Nigel Terry (69)


Oyuncu

Peter Nigel Terry, 15 Ağustos 1945 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Krallar Savaşıyor (1981), Caravaggio (1986), Blue (1993), The Lion in Winter (1968) gibi yapımlarla biliniyor.30 Nisan 2015 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Peter Nigel Terry
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1945
Ölüm Tarihi: 30 Nisan 2015
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 61 Macera Oyuncu    

Truva
2004 59 Macera Oyuncu 7.2 401,260
2003 58 Macera Oyuncu 6.9 947

Korku Nokta Com
2002 57 Suç Oyuncu 3.3 17,391
2002 Dram Oyuncu 8.3 12,244
2002 57 Suç Oyuncu 6.4 504
2001 56 Komedi Oyuncu 7.1 678
2001 56 Komedi Oyuncu 7.0 2,214
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,974
1998 53 Dram Oyuncu    

Notre Dame'ın Kamburu
1997 52 Dram Oyuncu    
1993 48 Biyografi Oyuncu 7.2 1,277
1992 Macera Oyuncu 7.9 203
1992 47 Macera Oyuncu 4.4 2,317
1991 46 Dram Oyuncu 7.0 1,899
1989 44 Dram Oyuncu 6.7 488
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,794
1986 41 Biyografi Oyuncu 6.7 3,784

Krallar Savaşıyor
1981 36 Macera Oyuncu 7.4 48,121
1968 23 Dram Oyuncu 8.1 23,980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017