Giriş Kayıt
Malcolm Terris

Malcolm Terris (76)


Oyuncu

Malcolm Terris, 11 Ocak 1941 Sunderland, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Büyük Tren Soygunu (1979), (1984) Gemİde İsyan (1984), (1982) The Plague Dogs (1982), (1980) McVicar (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1941
Doğum Yeri: Sunderland, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Biyografi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu    

Toplantı
2002 61 Korku Oyuncu 5.7 6,859
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,134
1992 51 Biyografi Oyuncu 7.6 44,673
1990 49 Suç Oyuncu 4.9 571

Skandal
1989 48 Dram Oyuncu 6.5 3,851

Sürgün Dostları
1986 45 Dram Oyuncu 7.6 490

Devrim
1985 44 Macera Oyuncu 5.2 5,195
1985 44 Dram Oyuncu 3.1 532
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063

Gemİde İsyan
1984 43 Macera Oyuncu 7.0 18,910
1982 41 Macera Oyuncu 7.9 4,624
1980 39 Suç Oyuncu 6.8 1,396
1980 Dram Oyuncu    

Büyük Tren Soygunu
1979 38 Macera Oyuncu 7.0 12,117
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1965 24 Dram Oyuncu 7.3 1,049
1963 Macera Oyuncu 8.5 27,957
Film Altyazıları
Live by Night (10,073) Resident Evil: The Final Chapter (8,800) Hidden Figures (4,668) Rogue One (4,257) Patriots Day (4,230) Assassin's Creed (3,750) Split (3,479) Allied (3,456) Paterson (3,278) Why Him? (2,110)
Dizi Altyazıları
Legion (4,404) The 100 (3,975) Arrow (3,221) Black Sails (3,204) The Expanse (3,038) The Originals (2,752) Colony (2,579) The Flash (2,253) The Last Kingdom (2,158) Vikings (2,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017