Giriş Kayıt
Malcolm Terris

Malcolm Terris (77)


Oyuncu

Malcolm Terris, 11 Ocak 1941 Sunderland, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Büyük Tren Soygunu (1978), (1984) Gemİde İsyan (1984), (2005) Elizabeth I (2005), (1982) The Plague Dogs (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1941
Doğum Yeri: Sunderland, Tyne and Wear, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Biyografi Oyuncu 8.1 5,493
2005 Dram Oyuncu    

Toplantı
2002 61 Korku Oyuncu 5.7 6,859
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,358
1992 51 Biyografi Oyuncu 7.6 47,492
1990 49 Suç Oyuncu 4.9 571

Skandal
1989 48 Dram Oyuncu 6.5 3,851

Sürgün Dostları
1986 45 Dram Oyuncu 7.6 490

Devrim
1985 44 Macera Oyuncu 5.2 5,562
1985 44 Dram Oyuncu 3.1 532
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,288

Gemİde İsyan
1984 43 Macera Oyuncu 7.1 20,416
1982 41 Macera Oyuncu 7.9 5,429
1980 39 Suç Oyuncu 6.8 1,396
1980 Dram Oyuncu    

Büyük Tren Soygunu
1978 37 Macera Oyuncu 7.0 13,216
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1965 24 Dram Oyuncu 7.3 1,049
1963 Macera Oyuncu 8.4 30,655
Dizi Altyazıları
Westworld (7,688) The Flash (4,534) The 100 (4,242) La casa de papel (3,795) Legion (3,358) The Expanse (2,338) Supernatural (2,125) The Big Bang Theory (1,748) Krypton (1,692) Fear the Walking Dead (1,574)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018