Giriş Kayıt
Leonard Termo

Leonard Termo (77)


Oyuncu

Leonard Termo, 06 Mart 1935 doğumlu oyuncu. Ejderin Yılı (1985), (1994) Ed Wood (1994), (1997) Kayıp Otoban (1997), (1993) Kaçacak Yer Yok (1993) gibi yapımlarla biliniyor.30 Ekim 2012 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Mart 1935
Ölüm Tarihi: 30 Ekim 2012
Diğer Bir İsmi: Lenny Termo
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tanrılar Ve Generaller
2003 68 Dram Oyuncu 6.3 13,496
2001 66 Biyografi Oyuncu 6.8 82,041
2001 66 Suç Oyuncu 5.2 364

Dövüş Kulübü
1999 64 Dram Oyuncu 8.8 1,451,212
1998 63 Aksiyon Oyuncu 5.3 157,656

Kayıp Otoban
1997 62 Dram Oyuncu 7.6 104,106
1997 62 Komedi Oyuncu 4.7 8,092
1996 61 Komedi Oyuncu 5.2 2,033
1995 60 Gerilim Oyuncu 5.1 263
1994 59 Biyografi Oyuncu 7.9 147,159
1993 58 Dram Oyuncu 7.7 22,636

Kaçacak Yer Yok
1993 58 Aksiyon Oyuncu 5.6 17,955
1992 57 Biyografi Oyuncu 5.5 1,198
1991 56 Komedi Oyuncu 7.2 2,048
1991 56 Suç Oyuncu 5.9 6,996
1990 55 Komedi Oyuncu 6.2 16,101
1989 54 Gerilim Oyuncu 5.9 865
1989 54 Komedi Oyuncu 5.7 966

Bar Kelebeği
1987 52 Komedi Oyuncu 7.3 14,670

Ölüme Yakarış
1987 52 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,470
1985 50 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,112

Ejderin Yılı
1985 50 Aksiyon Oyuncu 6.9 10,786
1984 49 Komedi Oyuncu 6.4 11,175

Caz Dünyası
1984 49 Suç Oyuncu 6.5 13,347
1984 49 Aksiyon Oyuncu 6.7 6,089
1983 48 Biyografi Oyuncu 6.7 1,022
Film Altyazıları
Kidnap (5,709) Beauty and the Beast (5,040) The Fate of the Furious (2,554) The Boss Baby (1,873) Contratiempo (1,866) T2 Trainspotting (1,694) The Shack (1,610) Dangal (1,590) Redivider (1,332) The Great Wall (1,300)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,165) Supernatural (5,274) Better Call Saul (4,729) Lucifer (4,444) Twin Peaks (3,726) Fargo (3,654) Into the Badlands (3,625) The Flash (2,427) The 100 (2,408) Gotham (2,391)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017