Giriş Kayıt
Hidekazu Terakawa

Hidekazu Terakawa


Yapımcı, Animasyon

Hidekazu Terakawa, yapımcı, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Yapımcı 7.0 342
2012 Animasyon Yapımcı 6.3 20
2011 Animasyon Yapımcı 7.1 12
2009 Animasyon Yapımcı 6.5 278
1999 Animasyon Yapımcı 7.5 11,107
1998 Animasyon Yapımcı    
1989 Animasyon Animasyon 8.0 3,217
1988 Animasyon Animasyon 7.7 332
Dizi Altyazıları
The Flash (6,782) Into the Badlands (3,344) Black Sails (2,332) Legion (1,911) Vikings (1,710) Iron Fist (1,563) 24: Legacy (1,561) Legends of Tomorrow (1,541) Arrow (1,440) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017