Giriş Kayıt
Hidekazu Terakawa

Hidekazu Terakawa


Yapımcı, Animasyon

Hidekazu Terakawa, yapımcı, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Yapımcı 7.0 342
2012 Animasyon Yapımcı 6.3 20
2011 Animasyon Yapımcı 7.1 12
2009 Animasyon Yapımcı 6.5 278
1999 Animasyon Yapımcı 7.5 11,107
1998 Animasyon Yapımcı    
1989 Animasyon Animasyon 8.0 3,217
1988 Animasyon Animasyon 7.7 332
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017