Giriş Kayıt
Kazuo Terada

Kazuo Terada


Yönetmen, Animasyon, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Kazuo Terada, yönetmen, animasyon, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Yönetmen 7.2 69
2005 Animasyon Yönetmen    
1996 Animasyon Yönetmen Asistanı    
1994 Animasyon Yönetmen 8.1 11,615
1994 Animasyon Animasyon 7.2 4,580

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Animasyon    
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
   
1986 Animasyon Animasyon 7.6 6,610
1981 Macera Yönetmen 8.1 1,157
1975 Sanat Bölümü 7.2 45
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018