Giriş Kayıt
Kazuo Terada

Kazuo Terada


Yönetmen, Animasyon, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Kazuo Terada, yönetmen, animasyon, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Yönetmen 7.2 69
2005 Animasyon Yönetmen    
1996 Animasyon Yönetmen Asistanı    
1994 Animasyon Yönetmen 8.1 11,807
1994 Animasyon Animasyon 7.2 5,970

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Animasyon    
1994 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
   
1986 Animasyon Animasyon 7.6 6,846
1981 Macera Yönetmen 8.1 1,157
1975 Sanat Bölümü 7.2 45
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018