Giriş Kayıt
Leonard Tepper

Leonard Tepper (61)


Oyuncu

Leonard Tepper, 03 Temmuz 1939 doğumlu oyuncu. Evde Tek Başına 2 (1992) yapımıyla biliniyor.07 Haziran 2001 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1939
Ölüm Tarihi: 07 Haziran 2001
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlıktan Önce
1996 57 Suç Oyuncu 6.6 5,170
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Evde Tek Başına 2
1992 53 Macera Oyuncu 6.6 215,346

Uyanışlar
1990 51 Biyografi Oyuncu 7.8 96,529
1986 47 Komedi Oyuncu 5.6 6,119
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017