Giriş Kayıt
Leonard Tepper

Leonard Tepper (61)


Oyuncu

Leonard Tepper, 03 Temmuz 1939 doğumlu oyuncu. Evde Tek Başına 2 (1992) yapımıyla biliniyor.07 Haziran 2001 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1939
Ölüm Tarihi: 07 Haziran 2001
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlıktan Önce
1996 57 Suç Oyuncu 6.6 5,170
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Evde Tek Başına 2
1992 53 Macera Oyuncu 6.6 217,381

Uyanışlar
1990 51 Biyografi Oyuncu 7.8 97,177
1986 47 Komedi Oyuncu 5.6 6,119
Film Altyazıları
Live by Night (11,472) Resident Evil: The Final Chapter (9,397) Rogue One (5,236) Hidden Figures (4,970) Patriots Day (4,654) Assassin's Creed (4,079) Why Him? (3,733) Split (3,711) Allied (3,568) Paterson (3,496)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017