Giriş Kayıt
Kevin Tenney

Kevin Tenney


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Kevin Tenney, yönetmen, senarist, oyuncu. Night of the Demons (1988), Witchboard (1986), The Second Arrival (1998), Pinocchio's Revenge (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin S. Tenney
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram 4.4 305
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 1,390
2012 Belgesel Oyuncu 6.4 118
2012 Komedi    

Sağlıksız
2009 Korku 4.1 899

İblislerin Gecesi
2009 Korku Yapımcı 4.7 6,266

Koca Ayak
2009 Macera Yönetmen 4.6 236
2007 Korku Yapımcı
Yönetmen
5.3 919
2000 Gerilim Senarist
Yönetmen
6.2 523

Üniversitede Terör
1999 Aksiyon Yönetmen    
1998 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
3.8 2,342
1997 Korku Yönetmen Asistanı
Editör
Senarist
Çeşitli
   
1996 Fantastik Yönetmen
Senarist
4.0 1,640
1995 Korku Senarist 4.1 550
1993 Korku Senarist
Yönetmen
4.9 1,080

Barışçı
1990 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.3 402
1988 Korku Yönetmen 6.3 10,047
1986 Korku Yönetmen
Senarist
5.7 4,372
1984 Belgesel Editorial Department    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017