Giriş Kayıt
William Teitler

William Teitler


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

William Teitler, yapımcı, yapım yöneticisi. Bir Koca Şart Mı? (1997), Jumanji (1995), Richard'ı Ararken (1996), Unforgettable (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Yapımcı    
2015 Komedi Yapımcı 6.5 2,590
2014 Suç Yapımcı 6.3 8,872

Arada Kalan
2012 Dram Yapımcı 7.5 22,758

Risk Almak
2009 Dram Yapımcı 7.5 11,263

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Yapımcı 6.1 74,479

Gizemli Kasaba
2005 Dram Yapımcı    

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Yapımcı 6.6 134,548

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Yapımcı 5.7 8,272

Ölümsüz Aile
2002 Dram Yapımcı 6.7 19,014

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Yapımcı 7.6 81,192

Bir Koca Şart Mı?
1997 Komedi Yapımcı 5.5 16,863

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Yapımcı 7.4 7,130
1996 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.0 4,054

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 31,551
1995 Aksiyon Yapımcı 6.9 233,147
1992 Dram Yapımcı    

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.0 16,946
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017