Giriş Kayıt
William Teitler

William Teitler


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

William Teitler, yapımcı, yapım yöneticisi. Bir Koca Şart Mı? (1997), Jumanji (1995), Richard'ı Ararken (1996), Unforgettable (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yapımcı    
2015 Komedi Yapımcı 6.5 1,836
2014 Suç Yapımcı 6.3 8,872

Arada Kalan
2012 Dram Yapımcı 7.5 22,758

Risk Almak
2009 Dram Yapımcı    

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Yapımcı 6.1 71,347

Gizemli Kasaba
2005 Dram Yapımcı    

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Yapımcı 6.6 130,483

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Yapımcı 5.7 8,272

Ölümsüz Aile
2002 Dram Yapımcı 6.7 18,557

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Yapımcı 7.6 79,094

Bir Koca Şart Mı?
1997 Komedi Yapımcı 5.5 16,232

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Yapımcı 7.4 7,130
1996 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.0 4,054

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 30,963
1995 Macera Yapımcı 6.9 220,911
1992 Dram Yapımcı    
1989 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.0 16,151
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017