Giriş Kayıt
William Teitler

William Teitler


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

William Teitler, yapımcı, yapım yöneticisi. Bir Koca Şart Mı? (1997), Jumanji (1995), Richard'ı Ararken (1996), Unforgettable (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Yapımcı 7.0 144,992
2015 Komedi Yapımcı 6.5 2,766
2014 Suç Yapımcı 6.3 8,872

Arada Kalan
2012 Dram Yapımcı 7.5 24,151

Risk Almak
2009 Dram Yapımcı 7.5 11,263

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Yapımcı 6.2 78,378

Gizemli Kasaba
2005 Dram Yapımcı    

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Yapımcı 6.6 142,508

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Yapımcı 5.7 8,272

Ölümsüz Aile
2002 Dram Yapımcı 6.7 19,347

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Yapımcı 7.6 82,851

Bir Koca Şart Mı?
1997 Komedi Yapımcı 5.5 17,011

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Yapımcı 7.4 7,130
1996 Dram Yapımcı 6.0 4,245

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 32,214
1995 Aksiyon Yapımcı 6.9 250,995
1992 Dram Yapımcı    

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.0 17,642
1983 Komedi Yapımcı 7.6 4,336
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018