Giriş Kayıt
William Teitler

William Teitler


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

William Teitler, yapımcı, yapım yöneticisi. Bir Koca Şart Mı? (1997), Jumanji (1995), Richard'ı Ararken (1996), Unforgettable (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Yapımcı 7.0 172,671
2015 Komedi Yapımcı 6.5 2,766
2014 Suç Yapımcı 6.3 8,872

Arada Kalan
2012 Dram Yapımcı 7.5 24,151

Risk Almak
2009 Dram Yapımcı 7.5 11,263

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Yapımcı 6.2 79,209

Gizemli Kasaba
2005 Dram Yapımcı    

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Yapımcı 6.6 143,423

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Yapımcı 5.7 8,272

Ölümsüz Aile
2002 Dram Yapımcı 6.7 19,450

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Yapımcı 7.6 83,223

Bir Koca Şart Mı?
1997 Komedi Yapımcı 5.5 17,011

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Yapımcı 7.4 7,130
1996 Dram Yapımcı 6.0 4,245

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 32,325
1995 Aksiyon Yapımcı 6.9 253,481
1992 Dram Yapımcı    

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.0 17,840
1983 Komedi Yapımcı 7.6 4,396
Film Altyazıları
Rampage (11,450) Ready Player One (8,585) Escape Plan 2: Hades (7,272) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,800) Set It Up (958) Den 12. mann (835) Journey's End (765) Blockers (636) Black Panther (622)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018