Giriş Kayıt
Yalda Tehranian

Yalda Tehranian (52)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Yalda Jahan Tehranian, 24 Temmuz 1964 Cambridge, Massachusetts, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı. Tılsım (1997), Bizim Kafe (1996), Özel İlgi (1997), Evrenin Sırrı (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yalda Jahan Tehranian
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Cambridge, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Yalda Uhls
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Yazarın Hayatı
1998 34 Biyografi Yapımcı 6.3 6,059

Özel İlgi
1997 33 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 1,443

Tılsım
1997 33 Fantastik Yapım Yöneticisi 5.7 15,639

Evrenin Sırrı
1996 32 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 26,640

Bizim Kafe
1996 32 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 11,526
1995 31 Dram Çeşitli 7.3 3,085
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,048) Doctor Strange (7,185) Allied (6,665) John Wick: Chapter 2 (5,380) Moana (5,050) Lion (3,681) Arrival (3,405) Forushande (3,234) Hacksaw Ridge (2,414) Split (2,371)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,843) Supernatural (4,853) Vikings (4,519) The Expanse (4,462) Suits (3,790) Sherlock (2,709) The Big Bang Theory (2,671) Blindspot (2,272) Arrow (2,158) Legion (2,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017