Giriş Kayıt
Travis Tedford

Travis Tedford (28)


Oyuncu

Travis William Tedford, 19 Ağustos 1988 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu. The Little Rascals (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Travis William Tedford
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1988
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam
2010 22 Dram Oyuncu 5.4 8,914

Perili Ev
1999 11 Fantastik Oyuncu 4.9 61,424

13. Kat
1999 11 Gizem Oyuncu 7.0 55,654

Bir Böceğin Hayatı
1998 10 Animasyon Oyuncu 7.2 224,402
1997 Animasyon Oyuncu 7.9 17,201
1994 6 Komedi Oyuncu 6.3 36,265
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017