Giriş Kayıt
Travis Tedford

Travis Tedford (29)


Oyuncu

Travis William Tedford, 19 Ağustos 1988 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu. The Little Rascals (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Travis William Tedford
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1988
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi: |
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam
2010 22 Dram Oyuncu 5.4 8,914

Perili Ev
1999 11 Fantastik Oyuncu 4.9 63,191

13. Kat
1999 11 Gizem Oyuncu 7.0 58,094

Bir Böceğin Hayatı
1998 10 Animasyon Oyuncu 7.2 233,794
1997 Animasyon Oyuncu 7.9 18,192
1994 6 Komedi Oyuncu 6.3 37,840
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018