Giriş Kayıt
Chris Tedesco

Chris Tedesco


Müzisyen, Oyuncu

Chris Tedesco, müzisyen, oyuncu. Jessica Jones (2015), Lorenzo'nun Yağı (1992), Cesurların Vatanı (2006), The Kennedys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Müzik 7.0 3,148
2017 Biyografi Müzik 8.7 6,996
2016 Animasyon Müzik 7.0 2,234

Adalet Birliği Genç Titanlara Karşı
2016 Animasyon Müzik 7.0 3,942
2015 Aksiyon Müzik 8.2 124,150
2015 Animasyon Müzik 7.1 3,718
2015 Animasyon Müzik 7.7 180
2015 Animasyon Müzik 7.0 5,393

Adalet Birliği: Atlantis Tahtı
2015 Animasyon Müzik 6.6 6,787

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Müzik 6.1 19,186
2014 Animasyon Müzik 7.5 726

Batman'in Oğlu
2014 Animasyon Müzik 6.6 9,496
2014 Aksiyon Müzik 5.7 1,084

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 143,467
2013 Komedi Müzik 7.4 2,698

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Müzik 7.4 2,927
2011 Dram Müzik 8.4 249,985
2011 Biyografi Müzik 6.6 1,325
2011 Belgesel Müzik 6.3 6
2011 Dram Müzik 7.7 5,526

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Müzik 8.2 4,131
2010 Dram Müzik 6.4 64,612

Aile Düğünü
2010 Komedi Müzik 4.9 5,782
2010 Komedi Müzik 6.8 21,358

Demir Adam
2008 Aksiyon Müzik 7.9 738,202

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Müzik 6.8 18,755
2007 Komedi Müzik 5.3 9,587
2007 Komedi Müzik 6.0 4,978
2007 Komedi Müzik 4.0 55,629

Kötü Alışkanlıklar
2007 Dram Müzik 6.9 916
2007 Komedi Müzik    

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Müzik 5.6 9,393
2006 Komedi Müzik 6.3 12,320

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Müzik 8.3 1,049,150

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Müzik 8.1 751,317
2003 Dram Müzik 5.9 698

Azap Yolu
2002 Suç Müzik 7.7 210,131
2001 Dram Müzik 6.4 6,928

Meksikalı
2001 Macera Müzik 6.1 90,590

En Güzel Köpek
2000 Komedi Müzik 7.5 47,494

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Müzik 7.6 101,693
1995 Biyografi Müzik 7.1 25,050
1995 Dram Oyuncu 4.6 52,395

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Müzik 7.2 16,585

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Müzik 4.8 17,515
1988 Belgesel Müzik 8.4 1,035
Dizi Altyazıları
The Flash (7,166) Fargo (6,047) Arrow (5,065) The 100 (4,617) Better Call Saul (3,728) Lucifer (3,138) 12 Monkeys (2,735) Supernatural (2,559) American Gods (2,471) Game of Thrones (2,432)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017