Giriş Kayıt
Chris Tedesco

Chris Tedesco


Müzisyen, Oyuncu

Chris Tedesco, müzisyen, oyuncu. Jessica Jones (2015), Lorenzo'nun Yağı (1992), Cesurların Vatanı (2006), The Kennedys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik 3.4 303

Genç Titanlar: Judas Sözleşmesi
2017 Animasyon Müzik 7.0 4,303
2017 Biyografi Müzik 8.6 8,930
2017 Romantik Müzik 7.3 21
2016 Animasyon Müzik 7.0 2,234

Adalet Birliği Genç Titanlara Karşı
2016 Animasyon Müzik 7.0 3,942
2015 Aksiyon Müzik 8.2 134,517
2015 Animasyon Müzik 7.1 3,718
2015 Animasyon Müzik 7.3 281
2015 Animasyon Müzik 7.0 5,393

Adalet Birliği: Atlantis Tahtı
2015 Animasyon Müzik 6.6 6,787

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Müzik 6.1 19,731
2014 Animasyon Müzik 7.5 734

Batman'in Oğlu
2014 Animasyon Müzik 6.6 9,496
2014 Aksiyon Müzik 5.7 1,084

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 145,480
2013 Komedi Müzik 7.4 2,698

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Müzik 7.4 2,927
2011 Suç Müzik 8.4 254,473
2011 Biyografi Müzik 6.6 1,325
2011 Belgesel Müzik 6.3 6
2011 Dram Müzik 7.7 5,526

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Müzik 8.2 4,131
2010 Dram Müzik 6.4 65,569

Aile Düğünü
2010 Komedi Müzik 4.9 5,943
2010 Komedi Müzik 6.8 21,358

Demir Adam
2008 Aksiyon Müzik 7.9 754,212

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Müzik 6.8 18,755
2007 Komedi Müzik 5.3 9,587
2007 Komedi Müzik 6.0 4,978
2007 Komedi Müzik 4.0 56,559

Kötü Alışkanlıklar
2007 Dram Müzik 6.9 916
2007 Komedi Müzik    

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Müzik 5.6 9,393
2006 Komedi Müzik 6.3 12,320

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Müzik 8.3 1,073,166

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Müzik 8.1 769,781
2003 Dram Müzik 5.9 698

Azap Yolu
2002 Suç Müzik 7.7 213,583
2001 Dram Müzik 6.4 6,928

Meksikalı
2001 Macera Müzik 6.1 91,677

En Güzel Köpek
2000 Komedi Müzik 7.5 48,274

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Müzik 7.6 102,859
1995 Biyografi Müzik 7.1 25,154
1995 Dram Oyuncu 4.7 53,240

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Müzik 7.2 16,585

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Müzik 4.8 17,736
1988 Belgesel Müzik 8.4 1,035
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017