Giriş Kayıt
Chris Tedesco

Chris Tedesco


Müzisyen, Oyuncu

Chris Tedesco, müzisyen, oyuncu. Jessica Jones (2015), Lorenzo'nun Yağı (1992), Cesurların Vatanı (2006), The Kennedys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Müzik 7.0 2,234

Adalet Birliği Genç Titanlara Karşı
2016 Animasyon Müzik 7.0 3,942
2015 Aksiyon Müzik 8.2 118,608
2015 Animasyon Müzik 7.1 3,718
2015 Animasyon Müzik 7.7 180
2015 Animasyon Müzik 7.0 5,393

Adalet Birliği: Atlantis Tahtı
2015 Animasyon Müzik 6.6 6,787

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Müzik 6.1 18,883
2014 Animasyon Müzik 7.5 606

Batman'in Oğlu
2014 Animasyon Müzik 6.6 9,496
2014 Aksiyon Müzik 5.7 1,084

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Müzik 6.5 142,326
2013 Komedi Müzik 7.4 2,603

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Müzik 7.4 2,927
2011 Biyografi Müzik 6.6 1,325
2011 Belgesel Müzik 6.3 6
2011 Dram Müzik 7.7 5,526

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Müzik 8.2 4,131
2010 Dram Müzik 6.4 64,087

Aile Düğünü
2010 Komedi Müzik 4.9 5,782
2010 Komedi Müzik 6.8 21,224

Demir Adam
2008 Aksiyon Müzik 7.9 730,512

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Müzik 6.8 18,755
2007 Komedi Müzik 5.3 9,587
2007 Komedi Müzik 6.0 4,978
2007 Komedi Müzik 4.0 55,138

Kötü Alışkanlıklar
2007 Dram Müzik 6.9 916
2007 Komedi Müzik    

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Müzik 5.6 9,393
2006 Komedi Müzik 6.3 12,320

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Müzik 8.3 1,037,429

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Müzik 8.1 741,493
2003 Dram Müzik 5.9 698

Azap Yolu
2002 Suç Müzik 7.7 208,444
2001 Dram Müzik 6.4 6,928

Meksikalı
2001 Macera Müzik 6.1 90,103

En Güzel Köpek
2000 Komedi Müzik 7.5 47,270

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Müzik 7.6 101,047
1995 Biyografi Müzik 7.1 24,563
1995 Dram Oyuncu 4.6 51,964

Lorenzo'nun Yağı
1992 Dram Müzik 7.2 16,585

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Müzik 4.8 17,364
1988 Belgesel Müzik 8.3 730
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017