Giriş Kayıt
John Teal Jr.

John Teal Jr.


Oyuncu, Dublör

John Teal Jr., oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
   
2017 Dram Oyuncu
Çeşitli
   
2017 Dram Oyuncu
Dublör
   
2016 Gerilim Oyuncu    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.0 113,509
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,184
2016 Dram Oyuncu 4.7 2,468
2016 Macera Dublör
Oyuncu
Çeşitli
6.7 52,490
2016 Suç Oyuncu 7.4 2,830
2016 Dram Çeşitli 7.8 3,092

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.8 239,387
2015 Gerilim Dublör 5.9 3,434
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,072
2015 Suç Oyuncu 7.3 22,951
2015 Dram Oyuncu 5.7 4,741

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 120,258

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 202,647
2015 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.3 1,470
2015 Korku Oyuncu 4.2 1,076

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.1 38,297
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 56,069
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,474
2015 Dram Oyuncu 6.8 20

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 276,719
2014 Romantik Oyuncu
Çeşitli
7.4 14,517

99 Ev
2014 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 20,277
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 87,446
2013 Dram Çeşitli 6.7 7,255
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017