Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John Teal Jr.

John Teal Jr.


Oyuncu, Dublör

John Teal Jr., oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu
Çeşitli
   
2017 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
   
2017 Dram Oyuncu
Dublör
   
2016 Gerilim Oyuncu    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
7.0 87,403
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 939
2016 Dram Oyuncu 4.6 2,016
2016 Macera Dublör
Oyuncu
Çeşitli
6.7 47,770
2016 Suç Oyuncu 7.3 2,259
2016 Dram Çeşitli 7.9 2,617

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.8 224,717
2015 Gerilim Dublör 6.3 727
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,072
2015 Suç Oyuncu 7.3 22,063
2015 Dram Oyuncu 5.7 4,617

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 117,655

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 198,593
2015 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.3 1,470
2015 Korku Oyuncu 4.2 1,076

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.1 37,225
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 52,525
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,430
2015 Dram Oyuncu 6.8 20

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 270,937
2014 Romantik Oyuncu
Çeşitli
7.4 14,281

99 Ev
2014 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 18,811
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 86,091
2013 Dram Çeşitli 6.7 7,171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017