Giriş Kayıt
John Teal Jr.

John Teal Jr.


Oyuncu, Dublör

John Teal Jr., oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Manyetik Fırtına
2017 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
   
2017 Dram Oyuncu
Çeşitli
   
2017 Gerilim Dublör
Oyuncu
6.1 5,411
2017 Dram Oyuncu
Dublör
   
2017 Dram Çeşitli    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
6.9 130,176
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,754
2016 Dram Oyuncu 4.8 3,101
2016 Macera Dublör
Oyuncu
Çeşitli
6.7 56,572
2016 Suç Oyuncu 5.4 656
2016 Suç Oyuncu 7.4 3,486
2016 Dram Çeşitli 7.8 3,534
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 185

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.8 252,508
2015 Gerilim Dublör 5.8 5,274
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,072
2015 Suç Oyuncu 7.3 24,257
2015 Dram Oyuncu 5.7 4,956

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 123,582

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 208,600
2015 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.5 95
2015 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.3 1,470
2015 Korku Oyuncu 4.2 1,076

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.1 39,703
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 58,925
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,525
2015 Dram Oyuncu 6.8 20

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 284,033
2014 Romantik Oyuncu
Çeşitli
7.4 14,775

99 Ev
2014 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.1 21,602
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 89,303
2013 Dram Çeşitli 6.7 7,372
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017