Giriş Kayıt
Melissa Taylor

Melissa Taylor


Görsel Efekt, Yapımcı

Melissa Taylor, görsel efekt, yapımcı. Esaretin Bedeli (1994), Dr. Jekyll ve Bayan Hyde (1995), (2009) The Soloist (2009), (1993) Üç Silahşörler (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Melissa Cira Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korsanlar
2012 Animasyon Görsel Efekt 6.7 37,925

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 84,967
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 45,182

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Görsel Efekt 6.3 13,860
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 64,176

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 22,849

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 19,651

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,171

Zırtapoz
2001 Komedi Görsel Efekt 6.6 209,466

Vurgun
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 28,204

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 124,345

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 256,193
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 22,191

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.0 18,622

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 26,821

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Görsel Efekt 4.4 2,291
1995 Macera Yapımcı 6.6 727

Esaretin Bedeli
1994 Suç Görsel Efekt 9.3 1,788,768

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 141,489

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 42,850
1990 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 49,180

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 362,032

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 544,970
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017