Giriş Kayıt
Melissa Taylor

Melissa Taylor


Görsel Efekt, Yapımcı

Melissa Taylor, görsel efekt, yapımcı. Esaretin Bedeli (1994), Dr. Jekyll ve Bayan Hyde (1995), (2009) The Soloist (2009), (1993) Üç Silahşörler (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Melissa Cira Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korsanlar
2012 Animasyon Görsel Efekt 6.7 38,824

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 87,797
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 45,882

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Görsel Efekt 6.3 14,391
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 65,595

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 23,453

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 19,906

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,526

Zırtapoz
2001 Komedi Görsel Efekt 6.6 215,768

Vurgun
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 29,227

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 128,227

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 265,068
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 22,383

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 19,438

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 27,700

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Görsel Efekt 4.4 2,291
1995 Macera Yapımcı 6.6 727

Esaretin Bedeli
1994 Suç Görsel Efekt 9.3 1,867,433

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 145,233

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 43,860
1990 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 50,436

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 378,613

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 568,273
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017