Giriş Kayıt
Melissa Taylor

Melissa Taylor


Görsel Efekt, Yapımcı

Melissa Taylor, görsel efekt, yapımcı. Esaretin Bedeli (1994), Dr. Jekyll ve Bayan Hyde (1995), (2009) The Soloist (2009), (1993) Üç Silahşörler (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Melissa Cira Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korsanlar
2012 Animasyon Görsel Efekt 6.7 38,347

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 86,095
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 45,376

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Görsel Efekt 6.3 14,047
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 64,794

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 23,102

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 19,890

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,628

Zırtapoz
2001 Komedi Görsel Efekt 6.6 212,193

Vurgun
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 28,784

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 125,984

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 260,791
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 22,383

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 19,083

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 27,269

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Görsel Efekt 4.4 2,291
1995 Macera Yapımcı 6.6 727

Esaretin Bedeli
1994 Suç Görsel Efekt 9.3 1,822,720

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 143,118

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 43,319
1990 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 49,779

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 369,500

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 555,463
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017