Giriş Kayıt
Melissa Taylor

Melissa Taylor


Görsel Efekt, Yapımcı

Melissa Taylor, görsel efekt, yapımcı. Esaretin Bedeli (1994), Dr. Jekyll ve Bayan Hyde (1995), (2009) The Soloist (2009), (1993) Üç Silahşörler (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Melissa Cira Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Görsel Efekt 8.1 294,937
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 411,983

Korsanlar
2012 Animasyon Görsel Efekt 6.7 40,074

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 90,173
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 47,000

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Görsel Efekt 6.3 14,785
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 66,746

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 24,122

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 20,537

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,774

Zırtapoz
2001 Komedi Görsel Efekt 6.6 221,570

Vurgun
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 29,941

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 132,063

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 271,590
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 23,241

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 20,037

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 28,446

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Görsel Efekt 4.4 2,291
1995 Macera Yapımcı 6.6 727

Esaretin Bedeli
1994 Suç Görsel Efekt 9.3 1,955,337

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 149,041

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 44,906
1990 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 51,633

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 394,889

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 595,114
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018