Giriş Kayıt
Melissa Taylor

Melissa Taylor


Görsel Efekt, Yapımcı

Melissa Taylor, görsel efekt, yapımcı. Esaretin Bedeli (1994), Dr. Jekyll ve Bayan Hyde (1995), (2009) The Soloist (2009), (1993) Üç Silahşörler (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Melissa Cira Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korsanlar
2012 Animasyon Görsel Efekt 6.7 37,766

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 84,629
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 45,048

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Görsel Efekt 6.3 13,731
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 64,022

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 22,765

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 19,596

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,116

Zırtapoz
2001 Komedi Görsel Efekt 6.6 208,418

Vurgun
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 28,204

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 123,748

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 254,987
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 22,191

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.0 18,622

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 26,656

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Görsel Efekt 4.4 2,291
1995 Macera Yapımcı 6.6 727

Esaretin Bedeli
1994 Suç Görsel Efekt 9.3 1,775,680

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 140,991

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 42,678
1990 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 48,985

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 359,164

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 541,271
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,660) Assassin's Creed (5,756) Passengers (5,122) Doctor Strange (4,113) Allied (2,936) Split (2,517) Arrival (2,459) xXx: Return of Xander Cage (2,331) Forushande (2,177) Moana (1,901)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,309) Taboo (4,621) Arrow (4,586) Legion (4,439) Vikings (3,781) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,287) Blindspot (3,191) Black Sails (3,159) Suits (3,036) Legends of Tomorrow (2,366)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017