Giriş Kayıt
Melissa Taylor

Melissa Taylor


Görsel Efekt, Yapımcı

Melissa Taylor, görsel efekt, yapımcı. Esaretin Bedeli (1994), Dr. Jekyll ve Bayan Hyde (1995), (2009) The Soloist (2009), (1993) Üç Silahşörler (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Melissa Cira Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korsanlar
2012 Animasyon Görsel Efekt 6.7 38,108

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 85,382
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 45,263

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Görsel Efekt 6.3 13,896
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 64,381

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 22,958

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 19,751

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 74,442

Zırtapoz
2001 Komedi Görsel Efekt 6.6 210,503

Vurgun
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 28,204

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 124,919

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 257,597
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 22,383

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 18,912

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 27,002

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Görsel Efekt 4.4 2,291
1995 Macera Yapımcı 6.6 727

Esaretin Bedeli
1994 Suç Görsel Efekt 9.3 1,801,506

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 142,090

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 43,035
1990 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 49,377

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 364,711

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 548,685
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017