Giriş Kayıt
Melissa Taylor

Melissa Taylor


Görsel Efekt, Yapımcı

Melissa Taylor, görsel efekt, yapımcı. Esaretin Bedeli (1994), Dr. Jekyll ve Bayan Hyde (1995), (2009) The Soloist (2009), (1993) Üç Silahşörler (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Melissa Cira Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korsanlar
2012 Animasyon Görsel Efekt 6.7 38,475

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 87,089
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 45,759

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Görsel Efekt 6.3 14,222
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 65,235

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Görsel Efekt 7.1 23,282

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Görsel Efekt 6.4 19,906

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,113

Zırtapoz
2001 Komedi Görsel Efekt 6.6 214,111

Vurgun
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 28,995

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 127,131

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 263,191
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1997 Biyografi Görsel Efekt 7.0 22,383

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 19,083

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 27,489

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Görsel Efekt 4.4 2,291
1995 Macera Yapımcı 6.6 727

Esaretin Bedeli
1994 Suç Görsel Efekt 9.3 1,846,780

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 144,206

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 43,590
1990 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 50,119

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 374,406

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 562,245
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017