Giriş Kayıt
Mark Taylor

Mark Taylor (39)


Oyuncu

Mark Taylor, 07 Mart 1977 Scarborough, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. "Student Bodies" (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1977
Doğum Yeri: Scarborough, Ontario, Kanada
Burcu: Balık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Korku Oyuncu 4.5 10

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu 7.2 30,854
2010 33 Biyografi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.6 7,815
2008 Aksiyon Oyuncu 7.8 14,603
2003 26 Komedi Oyuncu 5.9 667
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017