Giriş Kayıt
Mark Taylor

Mark Taylor (41)


Oyuncu

Mark Taylor, 07 Mart 1977 Scarborough, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. "Student Bodies" (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1977
Doğum Yeri: Scarborough, Ontario, Kanada
Burcu: Balık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Korku Oyuncu 4.1 145

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu 7.2 32,400
2010 33 Biyografi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.5 8,197
2008 Aksiyon Oyuncu 7.8 15,225
2005 28 Biyografi Oyuncu 8.0 161,128
2003 26 Komedi Oyuncu 5.9 667
2000 Komedi Oyuncu 6.2 2,415
Dizi Altyazıları
Westworld (7,048) The 100 (3,284) The Expanse (2,728) La casa de papel (2,035) The Crossing (1,691) Colony (1,555) 12 Monkeys (1,277) Genius (1,118) Into the Badlands (1,053) Vikings (1,046)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018