Giriş Kayıt
Mark Taylor

Mark Taylor (40)


Oyuncu

Mark Taylor, 07 Mart 1977 Scarborough, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. "Student Bodies" (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1977
Doğum Yeri: Scarborough, Ontario, Kanada
Burcu: Balık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Korku Oyuncu 4.5 10

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu 7.2 31,120
2010 33 Biyografi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.6 7,855
2008 Aksiyon Oyuncu 7.8 14,698
2003 26 Komedi Oyuncu 5.9 667
Film Altyazıları
Gold (6,017) Get Out (3,135) Logan (2,655) Rings (2,366) The Age of Shadows (1,989) La La Land (1,815) Split (1,683) Sand Castle (1,517) Zashchitniki (1,506) The Great Wall (1,311)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,755) Fargo (3,794) The Last Kingdom (2,470) Into the Badlands (2,253) The Expanse (2,147) Doctor Who (2,031) Vikings (1,761) Game of Thrones (1,739) Better Call Saul (1,663) Supernatural (1,512)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017