Giriş Kayıt
Jud Taylor

Jud Taylor (76)


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Jud Taylor, 25 Şubat 1932 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, yapımcı. Yaşlı Adam ve Deniz (1990) yapımıyla biliniyor.06 Ağustos 2008 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Şubat 1932
Ölüm Tarihi: 06 Ağustos 2008
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Alan Smithee | Judson Taylor
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Yönetmen 8.1 58,021

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 58 Dram Yönetmen 6.9 875
1988 56 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.7 281
1987 55 Dram Yönetmen    
1985 53 Suç Yönetmen 6.9 43
1984 52 Dram Yönetmen    
1979 47 Dram Yönetmen    
1971 Dram Yönetmen    
1969 Dram Yönetmen 7.5 80

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Yönetmen 8.4 57,804

Büyük Kaçış
1963 31 Macera Oyuncu 8.2 181,368

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,507
1961 Dram Oyuncu
Yönetmen
7.2 483
1960 28 Dram Çeşitli 7.2 4,021
1957 25 Dram Oyuncu 6.6 374
1956 24 Dram Oyuncu 7.5 3,538
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017