Giriş Kayıt
Doug Taylor

Doug Taylor


Senarist, Yapımcı

Doug Taylor, senarist, yapımcı. Deney (2009), Özgürlük Savaşçısı (2007), A Christmas Horror Story (2015), They Wait (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist
Yapımcı
9.1 830
2015 Korku Senarist 5.7 6,565
2014 Fantastik Çeşitli 6.7 1,052
2013 Korku Senarist 7.7 1,470

Deney
2009 Korku Senarist 5.7 84,065
2008 Komedi 4.6 421
2008 Komedi Çeşitli 7.9 367

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Senarist 3.8 40,315
2007 Korku Senarist 5.4 2,735
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,189) Blade Runner 2049 (3,336) Jigsaw (2,428) Geostorm (2,214) Last Flag Flying (1,665) The Man from Earth: Holocene (1,462) Dunkirk (1,242) It (1,003) The Foreigner (967) Justice League (750)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,303) Shameless (5,646) Black Mirror (5,548) Star Trek: Discovery (3,215) The Big Bang Theory (3,208) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,076) Supernatural (3,022) The X Files (2,090) The Gifted (1,790) The Blacklist (1,591)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018