Giriş Kayıt
Doug Taylor

Doug Taylor


Senarist, Yapımcı

Doug Taylor, senarist, yapımcı. Deney (2009), Özgürlük Savaşçısı (2007), A Christmas Horror Story (2015), They Wait (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist
Yapımcı
   
2015 Korku Senarist 5.7 5,860
2014 Fantastik Çeşitli 6.7 1,052
2013 Korku Senarist 7.7 1,470

Deney
2009 Korku Senarist 5.8 81,859
2008 Komedi 4.6 421
2008 Komedi Çeşitli 7.9 367

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Senarist 3.8 39,447
2007 Korku Senarist 5.4 2,735
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017