Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
C.C. Taylor

C.C. Taylor


Dublör, Oyuncu

C.C. Taylor, dublör, oyuncu. Bedel (2007), Beneath the Dark (2010), (2008) Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), (2003) Başımın Belası (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: CC Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu    

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 375,014

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Oyuncu 6.2 24,907

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 189,783

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Dublör 4.6 17,415

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 289,569

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 321,057

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 566,071

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 410,386
2013 Komedi Dublör 2.9 3,499

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Dublör    

Ağır Abi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,042
2011 Komedi Oyuncu 3.6 124

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 76,581

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 333,103

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 195,524

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 82,604
2010 Gizem Dublör 5.1 1,621

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 330,223
2009 Dram Dublör 6.7 44,865

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 26,129

Kara Bomba
2009 Aksiyon Dublör 7.4 36,974

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Dublör 6.9 198,073

Hançer
2008 Aksiyon Dublör 5.0 2,169

Bedel
2007 Suç Dublör 5.8 1,937

Gerçek Cinayetler
2007 Komedi Dublör 3.9 1,884

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Dublör 5.5 22,729

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 264,860

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Oyuncu 6.5 96,069

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Dublör 5.6 46,554

Başımın Belası
2003 Komedi Dublör 5.6 30,374

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 35,673

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.1 106,562

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 223,375

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128
1994 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu    

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1988 Dram Oyuncu 7.4 2,373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017