Giriş Kayıt
C.C. Taylor

C.C. Taylor


Dublör, Oyuncu

C.C. Taylor, dublör, oyuncu. Bedel (2007), Beneath the Dark (2010), (2008) Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), (2003) Başımın Belası (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: CC Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.3 16,794
2017 Suç Oyuncu    

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 440,605

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Oyuncu 6.2 29,058

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 212,051

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Dublör 4.6 19,169

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 309,234

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 340,880

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 589,828

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 423,405
2013 Komedi Dublör 2.9 3,499

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Dublör 3.3 37,311

Ağır Abi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,443
2011 Komedi Oyuncu 3.6 124

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 78,366

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 345,096

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 203,701

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 85,577
2010 Gizem Dublör 5.1 1,621

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 342,968
2009 Dram Dublör 6.7 45,778

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 27,324

Kara Bomba
2009 Aksiyon Dublör 7.4 38,474

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Dublör 6.9 201,914

Hançer
2008 Aksiyon Dublör 5.0 2,169

Bedel
2007 Suç Dublör 5.8 1,937

Gerçek Cinayetler
2007 Komedi Dublör 3.9 1,884

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Dublör 5.5 23,074

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 275,202

Gece Uçuşu
2005 Gizem Oyuncu 6.5 98,816

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Dublör 5.6 48,789

Başımın Belası
2003 Komedi Dublör 5.6 30,601

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 36,831

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 111,397

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 230,489

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128
1994 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu    

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,525
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017