Giriş Kayıt
C.C. Taylor

C.C. Taylor


Dublör, Oyuncu

C.C. Taylor, dublör, oyuncu. Bedel (2007), Beneath the Dark (2010), (2008) Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), (2003) Başımın Belası (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: CC Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu    

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 398,004

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Oyuncu 6.2 26,648

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 197,505

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Dublör 4.6 17,986

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 293,887

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 327,551

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 571,909

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 414,756
2013 Komedi Dublör 2.9 3,499

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Dublör    

Ağır Abi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,127
2011 Komedi Oyuncu 3.6 124

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 77,136

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 336,172

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 198,067

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 83,471
2010 Gizem Dublör 5.1 1,621

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 333,515
2009 Dram Dublör 6.7 45,193

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 26,432

Kara Bomba
2009 Aksiyon Dublör 7.4 37,405

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Dublör 6.9 199,204

Hançer
2008 Aksiyon Dublör 5.0 2,169

Bedel
2007 Suç Dublör 5.8 1,937

Gerçek Cinayetler
2007 Komedi Dublör 3.9 1,884

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Dublör 5.5 22,729

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 268,168

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Oyuncu 6.5 96,826

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Dublör 5.6 47,166

Başımın Belası
2003 Komedi Dublör 5.6 30,601

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 35,959

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 108,179

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 225,663

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128
1994 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu    

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1988 Dram Oyuncu 7.4 2,413
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017