Giriş Kayıt
C.C. Taylor

C.C. Taylor


Dublör, Oyuncu

C.C. Taylor, dublör, oyuncu. Bedel (2007), Beneath the Dark (2010), (2008) Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), (2003) Başımın Belası (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: CC Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu    

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 428,218

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Oyuncu 6.2 28,371

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 207,345

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Dublör 4.6 18,774

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 305,674

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 336,500

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 585,023

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 420,882
2013 Komedi Dublör 2.9 3,499

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Dublör 3.3 37,311

Ağır Abi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,443
2011 Komedi Oyuncu 3.6 124

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 77,935

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 342,712

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 201,931

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 84,894
2010 Gizem Dublör 5.1 1,621

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 340,393
2009 Dram Dublör 6.7 45,615

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 27,051

Kara Bomba
2009 Aksiyon Dublör 7.4 38,112

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Dublör 6.9 200,989

Hançer
2008 Aksiyon Dublör 5.0 2,169

Bedel
2007 Suç Dublör 5.8 1,937

Gerçek Cinayetler
2007 Komedi Dublör 3.9 1,884

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Dublör 5.5 23,074

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 272,965

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Oyuncu 6.5 98,085

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Dublör 5.6 48,080

Başımın Belası
2003 Komedi Dublör 5.6 30,601

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 36,418

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 110,296

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 228,920

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128
1994 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu    

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017