Giriş Kayıt
C.C. Taylor

C.C. Taylor


Dublör, Oyuncu

C.C. Taylor, dublör, oyuncu. Bedel (2007), Beneath the Dark (2010), (2008) Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), (2003) Başımın Belası (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: CC Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şanslı Logan
2017 Komedi Oyuncu 7.2 25,449
2017 Suç Oyuncu    

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 451,040

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Oyuncu 6.2 29,985

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 216,337

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Dublör 4.6 19,608

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 312,024

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 344,784

Çelik Adam
2013 Aksiyon Dublör 7.1 595,637

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör 7.8 425,936
2013 Komedi Dublör 2.9 3,499

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Dublör 3.3 37,311

Ağır Abi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,707
2011 Komedi Oyuncu 3.6 124

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 78,689

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 347,330

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 205,239

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 86,150
2010 Gizem Dublör 5.1 1,621

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 345,300
2009 Dram Dublör 6.7 45,882

Kan ve Kemik
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 27,535

Kara Bomba
2009 Aksiyon Dublör 7.4 38,754

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Dublör 6.9 202,748

Hançer
2008 Aksiyon Dublör 5.0 2,169

Bedel
2007 Suç Dublör 5.8 1,937

Gerçek Cinayetler
2007 Komedi Dublör 3.9 1,884

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Dublör 5.5 23,074

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 277,203

Gece Uçuşu
2005 Gizem Oyuncu 6.5 99,501

Kabus Gecesi 2
2003 Korku Dublör 5.6 49,990

Başımın Belası
2003 Komedi Dublör 5.6 31,486

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Dublör 5.8 37,041

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 112,382

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 231,996

Kaçaklar
1996 Aksiyon Dublör 5.3 7,128
1994 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu    

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,553
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017