Giriş Kayıt
Adele Taylor

Adele Taylor


Makyaj

Adele Taylor, makyaj. Günah Tohumu (1976), Sevimli Aile Tatilde (1983), Vücut Ateşi (1981), Görevimiz Tehlike (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Adelle Taylor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Komedi Makyaj    

Sevimli Aile Tatilde
1983 Macera Makyaj 7.4 74,649
1983 Dram Makyaj 7.3 186

Vücut Ateşi
1981 Suç Makyaj 7.4 24,177
1980 Komedi Makyaj 5.2 305
1980 Western Makyaj    

Zengin Olmak İstiyoruz
1980 Komedi Makyaj 5.9 955
1978 Komedi Makyaj 7.2 6,883
1977 Komedi Makyaj 6.7 496

Seni Gömmeye Geldim
1976 Western Makyaj 6.2 1,353

Günah Tohumu
1976 Korku Makyaj 7.4 131,111
1976 Komedi Makyaj 5.6 1,231
1969 Aksiyon Makyaj 7.0 210
1966 Komedi Makyaj 5.7 1,282

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Makyaj 8.0 5,688
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017