Giriş Kayıt
Valentina Taviani

Valentina Taviani


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Valentina Taviani, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. Annem (2015), Aprile (1998), Non pensarci (2007), I nostri ragazzi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Annem
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 4,608
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 882
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 540
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 950
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 727
1998 Dram Kostüm Bölümü 6.6 447
1998 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,236
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 478
1984 Dram Oyuncu 8.0 1,873
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017