Giriş Kayıt
Valentina Taviani

Valentina Taviani


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Valentina Taviani, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. Annem (2015), Aprile (1998), Non pensarci (2007), I nostri ragazzi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Annem
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 4,608
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 882
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 540
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 950
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 727
1998 Dram Kostüm Bölümü 6.6 447
1998 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,236
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 478
1984 Dram Oyuncu 8.0 1,873
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017