Giriş Kayıt
Fernanda Tavares

Fernanda Tavares (36)


Oyuncu

Fernanda Tavares Vasconcelos, 22 Eylül 1980 Natal, Rio Grande do Norte, Brezilya doğumlu oyuncu. The Victoria's Secret Fashion Show (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Fernanda Tavares Vasconcelos
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1980
Doğum Yeri: Natal, Rio Grande do Norte, Brezilya
Takma İsmi: Nanda
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ödeşme 2
2007 27 Aksiyon Oyuncu 3.8 315
2005 25 Belgesel Oyuncu    
2003 23 Belgesel Oyuncu    
2002 22 Belgesel Oyuncu    
2001 21 Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017