Giriş Kayıt
Fernanda Tavares

Fernanda Tavares (37)


Oyuncu

Fernanda Tavares Vasconcelos, 21 Eylül 1980 Natal, Rio Grande do Norte, Brezilya doğumlu oyuncu. The Victoria's Secret Fashion Show (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Fernanda Tavares Vasconcelos
Doğum Tarihi: 21 Eylül 1980
Doğum Yeri: Natal, Rio Grande do Norte, Brezilya
Takma İsmi: Nanda
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ödeşme 2
2007 27 Aksiyon Oyuncu 3.8 315
2005 25 Belgesel Oyuncu    
2003 23 Belgesel Oyuncu    
2002 Belgesel Oyuncu 7.4 118
2001 Oyuncu 8.0 166
Dizi Altyazıları
Vikings (9,075) Supernatural (3,906) Mr. Robot (3,761) The Big Bang Theory (3,213) Game of Thrones (3,184) Gotham (2,983) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,805) Shameless (2,804) Arrow (2,742) The Flash (1,871)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017