Giriş Kayıt
Anatole Taubman

Anatole Taubman (47)


Oyuncu, Yapımcı

Anatole Taubman, 23 Aralık 1970 Zurich, İsviçre doğumlu oyuncu, yapımcı. Wikileaks: Beşinci Kuvvet (2013), Papa Joan (2009), Der Kreis (2014), Frau Ella (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1970
Doğum Yeri: Zurich, İsviçre
Diğer Bir İsmi: Anatol Taubman | Anatole Taubmann | Anatol Taubman
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.8 11,787
2017 47 Komedi Oyuncu 6.5 174
2016 46 Biyografi Yapımcı 7.5 91
2016 46 Dram Oyuncu 6.9 21
2015 Biyografi Oyuncu 7.9 6,887
2015 45 Gerilim Yapımcı 6.9 1,777
2015 45 Belgesel Yapımcı    

Taşıyıcı: Son Hız
2015 45 Aksiyon Oyuncu 5.1 32,849
2014 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,535
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.3 1,172
2014 44 Komedi Oyuncu 6.4 361
2013 43 Dram Yapımcı 6.4 22,993
2013 43 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 135
2013 43 Komedi Oyuncu 6.4 42
2013 43 Komedi Oyuncu 5.9 1,025

Kayıp Yer
2013 43 Korku Oyuncu 4.4 417
2013 43 Aile Oyuncu 5.5 155

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 43 Biyografi Oyuncu 6.2 32,933
2012 42 Aile Oyuncu 5.5 248
2011 41 Dram Oyuncu 4.9 1,258

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 41 Aksiyon Oyuncu 6.9 570,198
2011 41 Gerilim Oyuncu    

Tehlikeli Miras 2
2011 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,234

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Oyuncu 8.1 24,546
2010 40 Animasyon Yapımcı 7.3 109

Papa Joan
2009 39 Dram Oyuncu 6.7 7,046

Coco Chanel & Igor Stravinsky: Büyük Aşk
2009 39 Dram Oyuncu 6.4 5,153
2009 39 Dram Oyuncu 6.8 1,566

Devlet Sırrı
2008 38 Gerilim Oyuncu 6.4 2,660

Bond 22
2008 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 356,057
2008 Suç Oyuncu 5.5 86

Hızlı Yarışçı
2008 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 61,410

96 Saat
2008 38 Aksiyon Oyuncu 7.8 512,555
2008 Belgesel Oyuncu 7.3 241

Kan ve Çikolata
2007 37 Dram Oyuncu 5.5 15,997
2007 37 Gizem Oyuncu 5.1 213
2006 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,632
2006 36 Suç Oyuncu 5.3 2,683

Gelecek Flux'ta
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.5 114,978
2004 Korku Oyuncu 7.1 4,297
2003 33 Biyografi Oyuncu 6.6 13,507
2003 33 Dram Oyuncu    
2003 33 Biyografi Oyuncu 5.8 247

İsyan
2002 32 Aksiyon Oyuncu 7.5 279,544
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,096
2000 Dram Oyuncu 7.3 150

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017