Giriş Kayıt
Anatole Taubman

Anatole Taubman (46)


Oyuncu, Yapımcı

Anatole Taubman, 23 Aralık 1970 Zurich, İsviçre doğumlu oyuncu, yapımcı. Wikileaks: Beşinci Kuvvet (2013), Papa Joan (2009), Der Kreis (2014), Frau Ella (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Aralık 1970
Doğum Yeri: Zurich, İsviçre
Diğer Bir İsmi: Anatol Taubman | Anatole Taubmann | Anatol Taubman
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 46 Biyografi Yapımcı 8.0 6
2016 46 Dram Oyuncu 6.9 21
2015 45 Gerilim Yapımcı 6.9 1,777
2015 45 Belgesel Yapımcı    

Taşıyıcı: Son Hız
2015 45 Aksiyon Oyuncu 5.1 29,884
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 4,470
2014 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,113
2014 44 Komedi Oyuncu 6.4 361
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.3 1,017
2013 43 Dram Yapımcı 6.4 21,650
2013 43 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 135
2013 43 Komedi Oyuncu 6.4 42
2013 43 Komedi Oyuncu 5.9 1,025

Kayıp Yer
2013 43 Korku Oyuncu 4.4 417
2013 43 Aile Oyuncu 5.5 155

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 43 Biyografi Oyuncu 6.2 31,052
2012 42 Aile Oyuncu 5.5 248
2011 41 Dram Oyuncu 4.9 1,110

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 41 Aksiyon Oyuncu 6.9 535,259
2011 41 Gerilim Oyuncu    

Tehlikeli Miras 2
2011 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,234

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Oyuncu    
2010 40 Animasyon Yapımcı 7.3 109

Papa Joan
2009 39 Dram Oyuncu 6.7 7,046

Coco Chanel & Igor Stravinsky: Büyük Aşk
2009 39 Dram Oyuncu 6.4 5,153
2009 39 Dram Oyuncu 6.8 1,566

Devlet Sırrı
2008 38 Gerilim Oyuncu 6.4 2,660

Bond 22
2008 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 343,063

Hızlı Yarışçı
2008 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 59,253

96 Saat
2008 38 Aksiyon Oyuncu 7.8 497,926
2008 38 Tarihi Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 5.5 63

Kan ve Çikolata
2007 37 Dram Oyuncu 5.5 15,615
2007 37 Gizem Oyuncu 5.1 213
2006 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,632
2006 36 Suç Oyuncu 5.3 2,683

Gelecek Flux'ta
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.5 112,301
2005 Korku Oyuncu    
2003 33 Biyografi Oyuncu 6.6 12,954
2003 33 Dram Oyuncu    
2003 33 Biyografi Oyuncu 5.8 247

İsyan
2002 32 Aksiyon Oyuncu 7.5 269,166
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,946
2000 Dram Oyuncu 7.3 150
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,701
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017